Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 3. avgust 2018. Ovan sumnjičav, Rak snalažljiv, Škorpija nostalgična,...

Dnevni horoskop za 3. avgust 2018. Ovan sumnjičav, Rak snalažljiv, Škorpija nostalgična, Vodolija sreće zanimljivu osobu

78
0
Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 3. avgust 2018. Moguće nesuglasice sa partnerima na poslu ili onim kod kuće, gledajte da spustite pogled i čujete sve što vam kažu ili zameraju, smirite se, pa za koji dan date odgovore ili argumente u vezi tih razgvora.

Moguće je da zabrljate sa nekim stvarima koje svakodnevno šablonski radite, danas vam, eto, nije dan, a to se svima dešava… zato sve prekontrolišite 2-3 puta, piše Današnji dnevni horoskop. Sa partnerom ne ulazite ni u kakve rasprave, ne planirajte pre podne ništa, sve planove ostavite za sutra ili dane koji tek dolaze. Ni rodbina vam neće baš prijati, pa možda najbolje da na neko vreme ugasite telefon i odmorite se od svih… Drugi deo dana je već svetliji, možete da se vratite voljenoj osobi i isplanirate neko lepo druženje za večeras.

Ovan

POSAO Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. LJUBAV Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom. ZDRAVLJE Konzumirajte više tečnosti. Dnevni horoskop za 4. avgust 2018. Ovan trpi pritisak na poslu, Bik ima udvarača, Blizancima iznenađenje na ljubavnom planu, Rak pleni.
Dnevni horoskop za 3. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 3. avgust 2018.

Bik

POSAO Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici. LJUBAV Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku. ZDRAVLJE Prijaće vam odmor.

Blizanci

POSAO Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. LJUBAV Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno. ZDRAVLJE Nalazite se u sjajnoj formi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.