Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 3. avgust 2018. Moguće nesuglasice sa partnerima na poslu ili onim kod kuće, gledajte da spustite pogled i čujete sve što vam kažu ili zameraju, smirite se, pa za koji dan date odgovore ili argumente u vezi tih razgvora.

Moguće je da zabrljate sa nekim stvarima koje svakodnevno šablonski radite, danas vam, eto, nije dan, a to se svima dešava… zato sve prekontrolišite 2-3 puta, piše Današnji dnevni horoskop.

Sa partnerom ne ulazite ni u kakve rasprave, ne planirajte pre podne ništa, sve planove ostavite za sutra ili dane koji tek dolaze. Ni rodbina vam neće baš prijati, pa možda najbolje da na neko vreme ugasite telefon i odmorite se od svih…

Drugi deo dana je već svetliji, možete da se vratite voljenoj osobi i isplanirate neko lepo druženje za večeras.

Ovan

POSAO

Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima.

LJUBAV

Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

ZDRAVLJE

Konzumirajte više tečnosti.

Dnevni horoskop za 4. avgust 2018. Ovan trpi pritisak na poslu, Bik ima udvarača, Blizancima iznenađenje na ljubavnom planu, Rak pleni.

Dnevni horoskop za 3. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 3. avgust 2018.

Bik

POSAO

Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici.

LJUBAV

Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

ZDRAVLJE

Prijaće vam odmor.

Blizanci

POSAO

Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati.

LJUBAV

Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj formi…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.