Mesečni horoskop

Dnevni horoskop za 8. avgust 2016. Bik okreće novi list, Rak oseća pritisak, Lavu nedostaje strpljenje, Jarcu je svega dosta…

Dnevni horoskop za 8. avgust 2016: Ovan nervozan, Bik okreće novi list, Blizanci imaju važan stastanak, privlači Vodolija, Rak oseća pritisak, Lavu nedostaje strpljenje, Devica bira dug put, Vaga ima konkurenciju, Škorpija pokazuje stav, Strelac zavodi, Jarcu se nakupilo…

Ovo je današnji horoskop za danas 08.08.2016. godine, piše luftika.rs.

OVAN

Posao

Ono u čemu ste do sad bili najbolji je odraz vaše trenutne slike, koju imate u svom novčaniku. Situacija nije loša.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj meri u kojoj očekujete. Ovde se oseća veća doza slobode od očekivane.

Zdravlje

Povremena nervoza.

Dnevni horoskop za 8. avgust 2016

Dnevni horoskop za 8. avgust 2016

BIK

Posao

Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovom planu. Neke aktivnosti vam nisu donosile neki veći profit.
Ljubav

Ne očajavate za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite, jer neke kockice bi morale da se drugačije postave.

Zdravlje

Depresija na vidiku.

 

BLIZANCI

Posao

Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cenite. Ne želite da vam nešto loše krene ovaj put pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje.
Ljubav

Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije nije loša ideja da se ovaj put pripremite za jednu posebnu priču, koju treba da dovršite.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Odlično.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.