Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 9. avgust 2016: Škorpija bira izvesniji posao, Strelac pamti...

Dnevni horoskop za 9. avgust 2016: Škorpija bira izvesniji posao, Strelac pamti bolje dane, Jarac zimogrožljiv, Vodolija popravlja finansije, a Ribe pod tenzijom.

72
0

Dnevni horoskop za 9. avgust 2016: Ovan želi rezultate, Bik voli slobodu, Blizanci pod stresom, Rak pun ideja, Lava muči migrena, Devica skromna, pred Vagom više mogućnosti, Škorpija bira izvesniji posao, Strelac pamti bolje dane, Jarac zimogrožljiv, Vodolija popravlja finansije, a Ribe pod tenzijom.

Ovo je dnevni horoskop za danas 09.08.2016. godine, piše luftika.rs.

OVAN

Posao Pojačavate tempo rada i pravite plan aktivbost koje želite da sprovedete u narednom periodu. Želite konkretne rezultate. Ljubav Pojavljuje vam se neko od ranije i ne slutite gde sve ovo može da vodi. Imate dva izbora, da pristanete ili da odbijete. Zdravlje Nemate velikih tegoba.
Dnevni horoskop za 9. avgust 2016
Dnevni horoskop za 9. avgust 2016

BIK

Posao Ukoliko ste već odavno uvideli gde grešite ne morate više da se pravdate i činite nešto slično i idete u korist vaših konkurenata. Ljubav Ne pokazujete nelogičnost u tome što uporno odbijate dobre šanse. Volite isuviše svoju slobodu da ćete za nju mnogo toga da učinite. Zdravlje Odmarajte, povremeno.  

BLIZANCI

Posao Pokušavate da sredite ambijent u kome bi trenutno i u toku dana privređivali. Novac vam ne predstavlja problem, koliko se uviđa dosta skromnija situacija. Ljubav Pokušajte da se otvoreno postavite i dovedete svoj emotivni život u balans. Imate nekoga pored sebe do koga vam je stalo. Zdravlje Imate pojačan stres.

nastavak na sledećoj strani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.