Dnevni horoskop za 31. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 31. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 23. januar 2019. Kvadrat Merkura i Urana ugroziće komunikacijsko polje, klonite se nepotrebnih rasprava i onih koje već unapred znate da ništa dobro ne mogu da donesu osim još većih problema.

Ova energija kvadrata pokušaće da vas izazove više puta i teško će odustati, ali ostanite pribrani i prećutite sve što se može. Vežbajte suzdržavanje i samokontrolu. Jednom kada shvatite koliko dobra može da donese, zauvek ćete je primenjivati, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.

LJUBAV

Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.

ZDRAVLJE

Podstičite kod sebe vedar duh.

Dnevni horoskop za 23. januar 2019.
Dnevni horoskop za 23. januar 2019.

Bik

POSAO

Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.

LJUBAV

Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE

Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

Blizanci

POSAO

Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.

LJUBAV

Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.

ZDRAVLJE

Izbegavajte konfliktne situacije…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.