13. oktobra pun Mesec
13. oktobra pun Mesec

Pun Mesec i pomračenje Meseca na 0 stepeni Lava 21. januara 2019. godine: Mesec najviše utiče na žene, a ovo pomračenje može da vam donese pogrešan osećaj, jer intuicija može biti pristrasna. Ne donosite bitne odluke već ih pomerite.

Ovaj period za vreme pomračenja Meseca, par dana pre ili posle mogu se dugo pamtiti i nikako nije zanemarljiv period. Kako je Merkur i Pluton iz Jarca u negativnom aspektu sa Uranom iz Ovna, onda to kod mnogih osoba može izazvati iznenadne i neočekivane događaje kao što su: strahovi, depresija, nervoza, očaj, bolest, unutrašnji problemi i neprilagođavanje. U ovom periodu se preporučuje, ma šta god da se desi,  da treba biti otvoren da se prihvate stvari takve kakve jesu i da pokušate da se prilagodite novonastaloj situaciji, piše astrolog Željka Knežević.

Pomračenje punog Meseca 21. januara 2019

Venera će biti u kvadratu sa Neptunom pa i tu treba obratiti pažnju na neke prevare i obmane. Koliko god da nam se činilo da je ovaj period crn, mi imamo i podršku srećnih okolnosti tako da pojedinim osobama može doneti hrabrost, borbenost, istrajnost a neke osobe mogu postati i jako bogate preko noći. Ako čujete za neka ogovaranja, bitno je da ostanete mirni ili ako se kod pojedinih osoba otkrije bolest, ni tu nemojte padati u tugu i depresiju jer se tako bolest još dublje proširi. Sada je jako bitno biti miran, istrajan i prihvatiti stvari kakve jesu. Evo kako pojedinačni znaci mogu proći ovo pomračenje Meseca i koja životna polja aspektuje pomračenje.

OVAN

Kod vas se može dešavati u polju porodice, novih početaka, ljubavi, dece i zabave. Kako je vaš vladar Mars u vašem znaku sve do 14. februara, onda treba  da se čuvate ishitrenih odluka i nestrpljivosti. Ne isterujte pravdu i ne svađajte se.

BIK

Kod vas se dešava u vašem trećem polju i četvrtom, što vam daje razmišljanje o kući, novim počecima, šta i kako da uradite, šta je pametno. Šta god da vam padalo na pamet: preseljenje, putovanje, neka prodaja ili da se osećate razočarano, sve to odložite i pomerite odluke od sredine februara.

BLIZANCI

Kod vas se pokreću misli na drugo i treće polje, što vas testira na polju finansija i kraćih putovanja, druženja i pregovora o finansijama. Pojedine osobe će imati i emotivna ispoljavanja sa svojom braćom, sestrama ili sređivanje neke papirologije, što može biti sada dosta jasno pa razmislite o odluci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.