Home Mesečni horoskop ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA MART 2018: Jarcu naglašeno polje finansija i uspeh, Vagi...

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA MART 2018: Jarcu naglašeno polje finansija i uspeh, Vagi polje partnerstva a Venera će Bika učiniti ljubomornim

192
0
Astrološka prognoza za mart 2018

Astrološka prognoza za mart 2018: Početkom meseca Sunce je u konjukciji sa Neptunom koji je već duži vremenski period u svom sedištu u Ribama i pozitivnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa možemo sa jedne strane da se povučemo, da postanemo nesigurni. S druge strane, Saturn će nam, sve posmatrajući, davati snagu da se koncentrišemo i vlastitim naporima će nas dovesti do sigurnog uspeha.

Kako budu dani odmicali tako će i Sunce biti udruženo sa Jupiterom iz Škorpije i Plutonom iz Jarca pa ćemo opet imati zadovoljstvo, sreću i ljudi će nas prosto voleti. Aspekt sa Plutonom nam može dati iznenadne koristi od nečije nesreće, neka nasledstva i sve što je u zaostatku i čekanju može da se sprovede u delo, piše astrolog Željka Knežević. Mars će biti do 17. marta u Strelcu i praviće pozitivan aspekt sa Uranom iz Ovna što nam daje marljivost istrajnost, snagu, pozitivan stav prema životu, optimizam, seksualni porivi mogu se izražavati impulsivno i romantično u isti mah. Druge vrste uspeha se dešavaju za stalne pokrete i sve što je originalno i radi se sve na brzinu. Pun Mesec će biti 2. marta u Devici pa treba izbegavati komplikovane situacije i ulaske u neke nedefinisane emotivne veze. Moguća su kod pojedinaca bežanja u alkohol, drogu, razna maštanja i iluzije. Mlad Mesec će biti 17. marta negativno položen sa Marsom pa se treba pripaziti naglosti, emotivnih incidenata, preteranih zahteva prema drugima, netolerantnosti, samoživosti. Ako se budete postavili ispravno možete imati beskrajnu energiju koja pomera planine. Drugi pun Mesec će biti 31. marta i on će biti u Vagi koja je kuća partnera i biće negativno aspektovan sa Saturnom, Marsom i retrogradnim Merkurom i nije nimalo lako sa ovim aspektom. Mogući su stari problemi, neki dogovori, papiri i sve što je vezano za Merkur da krenu laži, svađe, prevare, kvarovi itd. Od 23. marta do 15. aprila će Merkur praviti razne zbrke a pojedinci mogu i da napokon dočekaju i isteraju pravdu.
Astrološka prognoza za mart 2018
Evo šta pojedinačni znaci mogu očekivati u martu mesecu.

OVAN

Pozitivan mesec za mnoge Ovnove već od 6. jer Venera, planeta ljubavi, ulazi u vaš znak i Merkur koji će vas činiti zaljubljenima, privlačnim, pozitivnim, optimističnim. Za Ovnove koji su u vezi odnosi se popravljaju dok slobodni mogu upoznati partnera. Svi koji su tvrdoglavi i ljubomorni mogu imati probleme sa partnerima, kako u poslu tako i u ljubavi. Dobar je finansijski period i za nova upoznavanja, komunikaciju, a postoji i mogućnost zaposlenja. Divan mesec za posao, ljubav, druženja, samo je za dobro zdravlje izbegavati alkohol, pojačati imunitet a nervni bolesnici treba da se čuvaju.

BIK

Vaš vladalac Venera će vas ovog meseca učiniti ljubomornim i učiniti da trpite nešto u partnerskim odnosima dok se pojedinci mogu povući u sebe. Svi vi koji živite u zajednici treba da izbegavate nesuglasice i svađe sa partnerom koje se mogu odnositi zbog naglašene seksualnosti koja nije zadovoljena ili je u nedostatku. Bikovi mogu da imaju i neku tajnu ljubav a već sredinom meseca dolazi sve na svoje. Nesporazumi se rešavaju u drugoj polovini meseca, kako na poslu tako i u ljubavi. Mogu se pojaviti neke poslovne ponude na koje treba dobro da obratite pažnju kakav je to posao. Preporučuje se neki drugi mesec koji je povoljniji za posao. Sada mogu biti poslovi na crno i razna spletkarenja, a i ogovaranja . Ovog meseca je zdravlje osetljivo pa su mogući virusi, pad imuniteta, temperatura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.