Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. februar 2018: Strelca čeka dobitak, dobar dan za...

Dnevni horoskop za 21. februar 2018: Strelca čeka dobitak, dobar dan za Lava, Škorpiji dan za ljubav

36
0
Dnevni horoskop za 22. februar 2018

Dnevni horoskop za 21. februar 2018: Ovan uznemiren, fatalne emocije za Bika, Blizanci i Devica dobro, Rak i Vaga nezadovoljni, dobar dan za Lava, Škorpiji dan za ljubav, Strelca čeka dobitak, Jarac preopterećen, Vodolija nervozna, a Ribe hipersenzitivne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.02.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Nije povoljan dan za posao. Međutim, važna dešavanja ionako ne očekujete. Ljubav Malo ste uznemireni i partner može pogrešno da protumači Vaše signale. Nemojte biti previše brzi na jeziku, uvredićete ga. Zdravlje Podložni ste glavoboljama ali i problemima sa prostatom (za muške pripadnike).
Dnevni horoskop za 21. februar 2018

BIK

Posao Možete rešiti nešto što Vam je veoma važno za posao i novac. Uvek imate bolje ideje od drugih. Ljubav Fatalne emocije! Filmska, nestvarna dešavanja… San iz kog nećete želeti da se probudite! Srećni ste , uživate u životu. Zdravlje Danas se dobro osećate.

BLIZANCI

Posao Neka nova ideja Vam je pala na pamet! Jedva čekate da je predložite svojim saradnicima. Ljubav Ovan ili Vodolija će privući Vašu punu pažnju. Moguće i obojica! Zdravlje Danas se dobro osećate, imate dovoljno snage za sve!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.