Astro prognoze za oktobar 2019: Mars u Vagi biće usmeren na partnerske odnose a mlad Mesec u Škorpiji donosi kraj nekim emocijama, ali i iznenadne početke
Astro prognoze za oktobar 2019: Mars u Vagi biće usmeren na partnerske odnose a mlad Mesec u Škorpiji donosi kraj nekim emocijama, ali i iznenadne početke

Astro prognoze za oktobar 2019: Jesen je već krenula da boji lišće raznim bojama dok ga vetar nosi u raznim pravcima. Početak meseca kreće sa Mesecom u Škorpiji koji ima pozitivne aspekte sa Neptunom, Saturnom, Plutonom i opoziciju sa Uranom iz Bika. Dok su ove tri planete u retrogradnom hodu možemo očekivati strpljenje, umerenost, intuiciju, umetničke i psihičke potencijale pa će sa Plutonom pozitivno i konstruktivno koristiti i transformisati svoje emocije. Mesec i Uran u opoziciji daju nepredvidivost, promene emocija iz časa u čas, nervne napetosti da bi to krenulo da se odražava na Merkur koji 3. oktobra ulazi u Škorpiju i Veneru koja od 8. oktobra ulazi u Škorpiju.

Mars ulazi u Vagu 4. oktobra i uz aspekte Sunca i ostalih planeta ovaj mesec će najviše biti usmeren na pravne partnerske odnose, kako u ljubavi tako i u poslovnim partnerstvima. Mnoge stvari sada treba da se razreše dok će neke otpasti i transformisaće se u novi početak, baš kao što lišće završava svoju jednu etapu i kreće u novi proces, piše astrolog Željka Knežević. Velike promene se dešavaju u ovom mesecu što će za pojedine osobe biti dosta bolno da bi na kraju sve imalo pozitivnu svrhu kada se proces završi.

Pun Mesec će biti 13. oktobra u Ovnu pa dobro pazite na ishitrene odluke i eksploziju emocija. Mlad Mesec će biti u Škorpiji 28. oktobra, što nam može doneti kraj nekim emocijama i novi, iznenadni početak što još mnogo zavisi od vašeg ličnog horoskopa i položaja planeta i aspekata. Generalno gledano, lep i dobar mesec gde mnoge stvari se završavaju, sve otpada što nema svrhu dok se nove otvaraju i pokreću iznenada i neočekivano.

Šta očekuje pojedinačne horoskopske znake u oktobru 2019. godine?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas je u procesu završavanje ranijih poslova pa se skoncentrišite da bi završili kako vam ceo mesec ne bi bio pretrpan. Ako sve poslove završite na vreme, biće onda vremena za odmor i povremeni provod. Sada je dosta svrsishodno da rasporedite dnevne obaveze za rad i prijatelje, porodicu. Usled dobrih i aktivni radnih aktivnosti predstoje i veći finansijski prilivi. Ako ste u braku ili vezi, moguća je kriza kroz koju treba proći. Nova poznanstva za mnoge Ovnove predstoje u drugoj polovini meseca pa dobro pazite ako već imate partnera, mada vama nije svojstvena prevara. Parovi mnogo treba da rade na svojim vezama. Zdravstveno vam teško padaju promene vremena pa vašem organizmu treba da se navikne.

Astro prognoze za oktobar 2019: Mars u Vagi biće usmeren na partnerske odnose a mlad Mesec u Škorpiji donosi kraj nekim emocijama, ali i iznenadne početke
Astro prognoze za oktobar 2019: Mars u Vagi biće usmeren na partnerske odnose a mlad Mesec u Škorpiji donosi kraj nekim emocijama, ali i iznenadne početke

BIK

Dragi Bikovi, kod vas je Uran pa kada Merkur i Venera naprave opoziciju već početkom meseca vi neočekivano možete da upadnete u neku svađu gde vam uopšte nije jasno o čemu se tu radi, tako da treba izbeći da se mešate između dve osobe koje su u svađi. Najbolje je da pustite da svako rešava svoje nesporazume, jer možete izvući deblji kraj. Vi to ne želite, ali svuda se gurate pa zato dolazi do komplikacija. Kod mnogih Bikova je već od ranije ljubavnoj vezi došao kraj i sada možete samo da do kraja sačuvate vaš ugled. Ne vredi da razbacujete prljav veš preko poznanika i prijatelja da bi sebe opralii. Nije samo druga strana kriva, i vi ste učesnik. Najbolje da dovedete do kraja vaše veze mirnim putem i sporazumnim razlasom pa ćete biti ponosni na sebe kako ste uspeli, bez obzira ko je kriv. Pojedini Bikovi se trude da poprave odnos sa jednom osobom sa kojom su se razišli dosta loše, ali sada još nije vreme, sačekajte povoljniju priliku. Možda vam treba vremena da spoznate svoje greške i naučite iz njih. Zdravstveno je naglašena nervoza, hormoni, urinarni trakt i genitalije.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, usled vaše brzine i rasplinutosti na sve strane vi imate osećaj da se bliži kraj godine i da nema šanse da stignete sve što ste isplanirali. Ne preporučuje se da sami sebi stvarate pritisak već se osvrnite unazad pa možete biti sigurni da ste tri puta više uradili do sada. Sada je vreme da malo sebi posvetite vremena i da naučite da uživate od kolega. Ako ste u privatnom biznisu, mogući su veći odlivi finansija i manji priliv pa bi trebalo malo da se strpite do sledećeg meseca, gde će biti mnogo bolja zarada. Bili vi u vezi, braku ili povremenim viđanjima, sada je fenomenalan period za ljubav i lepo slaganje. Razumete se čak dok ćutite i uz TV i neku lepu romantičnu večeru. Lepo se dopunjujete i redak je to primer ljubavi i razumevanja u današnje vreme. Ako doživite stres zbog posla ili finansija, možete imati nekih zdravstvenih problema.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.