Numerologija za leto 2020: Saznajte kako je datum rođenja odredio šta će vam se desiti na ljubavnom i poslovnom planu od juna do septembra
Numerologija za leto 2020: Saznajte kako je datum rođenja odredio šta će vam se desiti na ljubavnom i poslovnom planu od juna do septembra

Od kraja aprila ove godine Saturn se kreće unatrag, da bi 18. septembra krenuo napred. Celo ovo vreme podsticao nas je na unutrašnji rad, na prepoznavanje ličnih blokada, nesigurnosti i strahova. ‘Govorio’ nam je kako biti i postati svoj unutrašnji roditelj, izgraditi samopouzdanje, biti svoj autoritet. Pokazivao nam je koliko možemo biti sposobni, vredni i odgovorni, uprkos svim izazovima i poteškoćama.

I sada 18. septembra kada on počinje sa svojim direktnim kretanjem, vreme je da sve te spoznaje počnemo da primenjujemo u spoljnom svetu, testiramo ih kroz iskustvo, učvrstimo kroz delovanje.

Sada je vreme da pokažemo da smo dovoljno dobri, da znamo, možemo.

Zato se prihvatite ostvarenja plana koji vam je na umu, piše astrolog Julijana Oremović.

Prihvatite se posla i ucrtajte važne tačke na putu do ostvarenja cilja.

Oprostite se od prošlosti i nekih osećanja, uverenja koji su vas kočili u napredovanju i razvoju.

Prošlost je lekcija, budućnost je stvaranje i ostvarenje.

Neke osobe iz prošlosti mogu se vratiti u naš život, donoseći vrednu lekciju.

Nerešene situacije i odnosi iz prošlosti sada bi mogli da dobiju svoje poslednje poglavlje i relativno brzo ćete videti na čemu ste.

U prilici ste razbiti, prekinuti stare obrasce ponašanja koje ste često ponavljali, kao da ste se vrteli u začaranom krugu. Imate priliku ne vraćati se unatrag, već polagano krenuti napred.

Nešto se čisti, oslobađa, dolazi na svoje mesto.

I jasno nam je šta treba činiti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.