Home Mesečni horoskop Astro prognoze za mart 2019: Uran u Biku donosi veliki zaokret, a...

Astro prognoze za mart 2019: Uran u Biku donosi veliki zaokret, a Venera u Vodoliji tajne ljubavne veze i raskide

151
0
Astro prognoze za mart 2019

Astro prognoze za mart 2019: Veliki zaokret i razne promene se mogu dešavati u ovom mesecu, a najviše se tiče ulaska Urana u Bika nakon 83 godine. Dešavanja se mogu ispoljavati na ekonomskim reformama, finansijskim oblastima geološkim resursima i preteranom naginjanju materijalizaciji. Mnoge osobe mogu baš za vreme tranzita Urana narednih sedam godina izraziti svoje umetničke sposobnosti i muzičke talente dok su naglašene kreativne sposobnosti i magnetsko privlačenje ljudi. Uran je poslednji put bio u Biku od 1935. do 1942. godine pa se možemo obrazovati i potražiti šta se za vreme tranzita tada dešavalo na Zemlji među ljudima.

Mars će tranzitirati kroz Bika koji će praviti pozitivan aspekt sa Neptunom, Suncem i Saturnom što će vrlo dobro uticati na vodene i zemljane znake, piše astrolog Željka Knežević. Merkur će ceo mesec tranzitirati kroz Ribe i biće retrogradan od od 5. do 28. marta pa treba da se obrati pažnja po pitanju svega što je vezano za merkurovske osobine. Loš aspekt Merkura sa Jupiterom iz Riba, a posle i Suncem što će kod pojedinih osoba isticati nadmenost i da mogu da rade šta god ih je volja. Neograničeni optimizam, uživanje u hrani, piću, seksu, sklonost hazarderstvu, dok će mnogima poći za rukom da prevedu druge ljude žedne preko vode. Venera će već od početka meseca preći iz sumornog Jarca u vazdušastu Vodoliju gde će se ljubav osećati u vazduhu a kako će biti negativno aspektovana sa Uranom iz Bika i posle sa Marsom iz Bika onda može doći do teških trenutaka u ljubavi, prevara, avantura i raskida. Krajem meseca mnoge osobe mogu ući u tajnu ljubavnu vezu ili ostati same.

Evo šta mogu pojedinačni znaci očekivati u ovom mesecu: 

OVAN

kod vas se dešava mentalna preopterećenost pa je potrebno da se odmarate i revitalizujete. Mnogi Ovnovi imaju naglašenu kuću finansija pa se tu koncentrišite, ali ipak se držite svojih profesionalnih sposobnosti i radite poslove za koje ste se školovali. Na finansijskom planu vam mogu puno pomoći prijatelji i osobe koje su pod vladavinom Urana, tj. Vodolije. Pojedini Ovnovi sada mogu imati stagnaciju u karijeri, ali ne treba paničiti već se zadovoljite i manjim uspehom. Emotivno se dešavaju neke tajne, nesporazumi ili prevare jer se Merkur nalazi u Ribama i vašoj kući tajni. Pojedine osobe koje su slobodne baš sada mogu upoznati partnera. Moguća depresija i problemi sa probavom.
Astro prognoze za mart 2019

BIK

Vas će sada Uran iznenada gurnuti i pokrenuti pa vam preDstoji lepo druženje sa prijateljima. Planetarna podrška vam daje dosta dobre zarade od profesije kojom se bavite. Mnogi Bikovi mogu imati i zastoje ili kašnjenje u isplatama, jer je Merkur retrogradan pa se malo strpite. Pojedine osobe dobijaju novac od već ranije sklopljenih ugovora. Zaslužno možete dobiti neku nagradu, pohvalu il priznanje u karijeri ako ste vredno radili. Emotivno može se desiti da dođe do nesporazuma ili svađe zbog nepovoljnog Merkura pa se malo strpite i ne raspravljajte se ni oko čega. Slobodnim osobama se može desiti da upoznaju osobu ili da vam neki prijatelj izjavi ljubav ali zbog nepovoljnosti planeta ne ulazite u vezu ovog meseca. Potrebno je smanjiti slatkiše, kafu i uraditi nešto što vas raduje da biste izbegli stres.

BLIZANCI

Kod vas se dešava da Sunce iz Riba, Merkur i Neptun sada rasvetle uspeh u karijeri pa je moguće da vam daju pohvale a vi bi trebalo i da potražite adekvatnu nagradu za svoj rad. Pojedini Blizanci bi mogli da se baš pokrenu i zarade dosta novca. Karijera je otvorena i može dosta da vam da nagoveštaja za uspeh, ali zbog retrogradnog Merkura mogu se dešavati neki problemi u okruženju ili da vas emocije povedu u pogrešnom smeru. Mnogi Blizanci su oslobođeni na polju ljubavi od Urana i sada se mogu povući u svoju mirnu luku. Ipak povedite računa u komunikaciji sa partnerom, kako na poslu, tako i u ljubavi da ne dođe do nesporazuma zbog retrogradnog Merkura koji je vaš vladar. Moguće su depresije i stres pa se čuvajte i pokušajte da se opustite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.