Mesečni horoskop za novembar 2020.
Mesečni horoskop za novembar 2020.

Dnevni horoskop za 21. februar 2019. Dvadeset i prvi dan februara malo mirniji nego ovi prethodni, mada možemo da se pohvalimo da je ova nedelja generalno bila mirna, kakva i treba da bude dok smo u vladavini Riba.

Dan pred nama iskoristite za završavanje poslova koji odavno čekaju da ih završite, za sve one male sitnice koje nikako da dovedete do kraja, za skidanje bilo kakvog tereta sa glave. Neke neispričane priče danas možete da ispricate, dugo izbegavanje razgovore danas završite, piše Današnji dnevni horoskop.

Iako dan nije preterano za akciju, napravite ga bas tako da ga pamtite kao dan kada ste mnogo toga uradili i samim tim se usrecili.
Srećno.

Ovan

POSAO

Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh.

LJUBAV

Privlače vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro ako umete da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.

ZDRAVLJE

Važno je da uskladite svoje misli i osećanja

Dnevni horoskop za 21. februar 2019.
Dnevni horoskop za 21. februar 2019.

Bik

POSAO

Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO

Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama.

LJUBAV

Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije bezgrešan, tako se ni od vas ne očekuje da ste bez mane.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.