Astro prognoze za avgust 2019
Astro prognoze za avgust 2019

Dobro je što ovaj mesec kreće odmah sa mladim Mesecom i Venerom, Marsom, Mesecom i Suncem u Lavu. Kako će Uran iz Bika praviti kvadrat sa Suncem, Mesecom i Venerom iz Lava to bi moglo da nam donese iznenadne preokrete na polju emocija, ljubavi, porodice, posla, zdravlja i još drugih životnih aspekata što zavisi od vaše lične natalne karte. Vrlo je značajno što Merkur kreće direktno iz retrogradnog hoda pa će svima nekako laknuti i moći će da se lakše dogovore ili završe nešto što su čekali.

Venera i Mars će veći deo meseca biti u Lavu pa tu mogu sreću u ljubavi imati vatreni i vazdušni znaci. Jupiter, planeta sreće i lepih dešavanja, optimizma, biznisa, putovanja, filozofije, itd. kreće napokon direktno 11. avgusta pa sve što je bilo pod nekim blokadama sada kreće u mnogo boljoj energiji. Uran, planeta stvaralaštva, intelektualnih radova, pronalaska, neobičnih i nesvakidašnjih stvari, koji štiti nervni sistem i mozak, kreće retrogradno u Biku od 11. avgusta do 10. januara 2020. godine, gde će nas vratiti na praktičnost i razna dešavanja koja nosi ambijent Bika, piše astrolog Željka Knežević.

Od 18. avgusta do kraja meseca čak pet planeta tranzitiraće kroz Devicu, a to su: Mars, Venera, Sunce, Merkur i Mesec pa će tražiti od nas da se preispitamo gde pravimo greške. U tom periodu treba da dobro i racionalno razmislimo. Kako razmisliti kada je strast, ljubav i emocija u pitanju? Mnogim osobama to nikako ne odgovara. Generalno gledano ovaj avgust će biti dosta vatren i na kraju razuman mesec.

Ovako će pojedinačni znaci proći  sa ovim mladim Mesecom u Lavu i šta mogu da očekuju od avgusta 2019. godine 

OVAN

Ovog meseca iz vas prosto isijava lepota i partner vas obasipa beskrajnom ljubavlju koja na vas deluje da zračite ispunjeno i zadovoljno. Sami sebi se sviđate. Što se tiče posla, i tu se odražava vaša sreća i lepota pa vam šef toleriše kašnjenja na posao. Pojedini Ovnovi baš mogu imati zavidne kolege pa će se žaliti. Ne obraćajte puno pažnje, uradite šta vama pripada, a moguće je da i vaš rad dođe do izražaja i nagrade tj. pohvale. Slobodni Ovnovi baš ovog meseca mogu naći srodnu dušu, a to može biti neko iz kruga prijatelja. Ovaj Mlad Mesec pozitivno utiče na vas. Što se tiče zdravlja, usled nedostatka vitamina i minerala možete imati razne posledice pa ih koristite.

Astro prognoze za avgust 2019
Astro prognoze za avgust 2019.

BIK

Odavno se čaša prelila, a partner je ovaj put zasigurno doneo odluku i vama će mnogo trebati da ga odljutite ili da povratite njegovo poverenje koje je mnogo narušeno. Pod hitno treba da promenite način ophođenja prema partneru, jer će vam trebati dosta meseci, pa čak i godina da se iskupite. Pojedini Bikovi sada mogu i da donesu odluku da se raziđu. Slobodni bi mogli u drugoj polovini meseca da upoznaju potencijalnog partnera. Poslovno bi trebalo da uživate jer imate dobru kondiciju, a pojedinima, ako su bili na nekoj zameni, rezultati nisu zadovoljavajući kako se očekivalo od vas. Mnogi zadaci nisu urađeni što i vi znate, a čak ni ovo radno mesto vam se ne dopada pa se niste ni trudili. Vi osećate da su mnogi na vas ljubomorni što ne mora biti tačno, zato dobro razmislite. Što se zdravlja tiče, bitno je da ste u dobroj kondiciji i da se zdravo hranite.

BLIZANCI

Od samog početka i mladog Meseca vama je predivno sa vašim partnerom pa uživate u svakom trenutku. Mnogo emocija se pokrenulo kod Blizanaca pa iako ste svesni da zaljubljenost ne traje večno, kod vas će ona trajati i dalje u razumnijem i stabilnijem periodu. Nema potrebe za strahom da će ova ljubav da se ugasi. Prepustite se uživanju i dugotrajnim emocijama. Poslovno vi imate toliko obaveza pa nikada ne stignete da sve završite, ali zbog toga nema potrebe da se nervirate već budite strpljivi. Sada nije vreme da se oslanjate ni na koga već rasporedite i organizujte sve do tančina i preuzmite odgovornost. Mnogi Blizanci se mogu osećati pritisnuti sa raznim obavezama, ali ipak vi znate sve da uradite i bez nečije pomoći. Što se tiče zdravlja, možete se osećati iscrpljeno, umorno, tužno pa dozvolite sebi i nečiju podršku da vam bude bolje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.