Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 17. jul 2019. Ovnovima glavobolja, Bik taktizira, Blizanac dobro,...

Dnevni horoskop za 17. jul 2019. Ovnovima glavobolja, Bik taktizira, Blizanac dobro, Rak ulazi u sukob, Lavovima poslovna prilika.

42
0
Zlatno razdoblje će za njih potrajati do 21. novembra 2019: Sezona Škorpije biće talična za ova 3 horoskopska znaka
Zlatno razdoblje će za njih potrajati do 21. novembra 2019: Sezona Škorpije biće talična za ova 3 horoskopska znaka

Dnevni horoskop za 17. jul 2019. Venera u opoziciji sa Saturnom ove srede donosi nam jedan prilično težak aspekt jer je Venera u Raku koja se bavi pitanjima porodice, ličnim stvarima, dok je RXSaturn u Jarcu i njegovo polje interesovanja su analize, istraživanje, strukture, a insistira na strpljenju!

Ova kombinacija uvodi nas u sferu depresije i tuge, osećaj razdvojenosti na talasnim dužinama sa partnerom, a onima koji su sami posebno teško pada ovaj period. Ipak, nije ništa večno, i ovo će proći, stoga ne očajavajte, piše današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat. LJUBAV Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje. ZDRAVLJE Glavobolja.
Dnevni horoskop za 17. jul 2019. Ovnovima glavobolja, Bik taktizira, blizanac dobro, Rak ulazi u sukob, Lavovima poslovna prilika.
Foto: freepik.es

BIK

POSAO Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh. LJUBAV Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada. ZDRAVLJE Problemi sa grlom.

BLIZANCI

POSAO Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja. LJUBAV Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja. ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.