Dnevni horoskop za 18. jul 2019.
Foto: freepik.es

Dnevni horoskop za 18. jul 2019. Venera u lepom trigonu sa Neptunom stiže nam ovoga četvrtka, te će dan biti obojen emoocijama, Putevi ljubavi biće otvoreni svima, potražićete ono najlepše u svom partneru ili ćete tragati za time u ljudima oko sebe.

Uživaćete u lepim stvarima, umetnosti i muzici, putovanju. Uz ovaj lepi letnji mesec sve nabrojano ide savršeno zajedno, piše današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost.

LJUBAV

Neko vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop za 18. jul 2019.
Dnevni horoskop za 18. jul 2019.

BIK

POSAO

Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom. Ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika.

LJUBAV

Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

BLIZANCI

POSAO

Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti.

LJUBAV

Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu. Činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Napeti ste…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.