Home Mesečni horoskop ASTRO PROGNOZA ZA APRIL 2018: Svima kojima se do sada nije posrećilo...

ASTRO PROGNOZA ZA APRIL 2018: Svima kojima se do sada nije posrećilo u životu pruža se šansa za sve što su propustili

217
0
Dnevni horoskop za 13. april 2019

Astro prognoza za april 2018: Još se oseća pun Mesec iz Vage od 31. marta dok Venera ulazi u svoje sedište Bika. Kako dani budu odmicali tako će Venera, planeta ljubavi umetnosti, dobročinstva praviti dobar aspekt sa Marsom, Saturnom a posle i Plutonom iz Jarca. Ovi aspekti će svima nama davati ambicije, strast, vrednost, ozbiljnost, dobitke na poslu, uživanje u porodici, harmoniju sa autoritetima na poslu, kao i jednim roditeljem.

Merkur se još kreće retrogradno do 15. aprila pa treba da budemo oprezni po pitanju dogovora, potpisa, čuvamo se u saobraćaju, moguća su i kašnjenja, gužve i sve što je još vezano za Merkur i njegove osobine, piše astrolog Željka Knežević. Saturn kreće retrogradno od 17. aprila pa od tog datuma može da nam se pojavi neka prošlost, da li u ljubavi ili poslu dok osobama koje imaju hroničnih problema sa zdravljem mogu da se pojave problemi vezani za kosti, zube. Kako je Mars negativno aspektovan sa Suncem iz Ovna onda može biti agresivnih ispada, nezgoda u saobraćaju, svađa, preterane silovitosti, potrebno je paziti na reči i držati se izreke ” ispeci pa reci”. Potreban vam je jak partner koji može da vas isprati u svemu jer ste borbeni i volite da rizikujete.
Astro prognoza za april 2018
Astro prognoza za april 2018
Generalno gledano, ovaj mesec je vrlo aktivan i mnoge stvari se dešavaju ubrzano, silovito dok je Mars tokom celog meseca u Jarcu gde je egzaltiran i daje nam moć organizacije, rada, strasti, ponosa, moć samokontrole i discipline. Jupiter, planeta sreće, se kreće retrogradno u Škorpiji pa svi koji nisu uspeli da nešto nauče, spoznaju ili da im se posreći u životu sada im se opet pruža šansa za sve što su propustili jer će biti udružen sa Neptunom, sanjarem koji će podržati Jupiterov optimizam. Mnogi će sa ovim aspektom biti duhovni, verovaće ,pomagaće drugima, pisaće, obrazovati se, slušaće muziku, shvatati mistično i okultno. Tokom većeg dela meseca može se osećati neki vid blokiranosti  zbog konjukcije Marsa i Neptuna.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI U HOROSKOPU:

OVAN

Ovo je vaš mesec pa je samim tim i uspešan. Na poslovnom polju svi koji su bez posla sada lako pronalaze posao. Svi Ovnovi koji su zaposleni mogu imati konflikte sa šefovima ili ako su šefovi sa svojim radnicima mogu imati probleme. Kako je vaš vladar u Ovnu, onda možete imati problema sa nekim nasilnim osobama ili da vas neko tretira sa omalovažavanjem ili će vas ponižavati. Sada je potrebno da upotrebite diplomatiju. Merkur će biti ceo mesec kod vas u prvoj polovini retrogradan pa vam može doneti razne kontakte, priče, neke osobe iz prošlosti ili neke direktore koji vam mogu pomoći po pitanju posla. Naglašena su putovanja i posao. Emotivno su moguće ozbiljne ljubavi sa mogućim nesuglasicama ili da se čeka neka povoljna prilika. Seksualnost je naglašena i dobro aspektovana. Vitalnost je dobra mada pojedinci mogu imati problem sa kostima ili zubima.

BIK

Vi možete očekivati divan period jer će Venera biti gotovo ceo mesec pa imate bolje finansije i veliku privlačnost, kako dame tako i muška populacija Bikova. Svi koji su u potrazi za partnerom sada ga mogu pronaći  Divne su prilike u ljubavnom i emotivnom životu uz podršku vašeg vladara Venere. Odličnu podršku planeta imate u polju posla i emocija i dobri rezultati koji se mogu produžiti i u sledeće mesece. Bikovi koji su u braku sada je harmonija među partnerima dok slobodni mogu upoznati partnera preko posla ili karijere. Biće Bikova koji budu u nekim vezama koje i nisu baš tako dobre kao što oni misle ali to će sami otkriti pa onda mogu sami i odlučiti šta da rade. Naglašeni su problemi sa kostima, čak prelomima, kožom i sve hronične bolesti mogu sada da se pokrenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.