Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 19. mart 2018: Poslednji zimski dan je pred nama....

Dnevni horoskop za 19. mart 2018: Poslednji zimski dan je pred nama. Ulazimo u znak Ovna i oko 17:15 nam počinje proleće!

74
0
Dnevni horoskop za 19. mart 2018.
Dnevni horoskop za 19. mart 2018.

Dnevni horoskop za 19. mart 2018: Ko je juče pratio prognoze, već zna da ga danas očekuje lep dan, kako što se tiče radnih obaveza tako i što se tiče odnosa sa voljenom osobom, prijateljima…

Danas se, dakle, bacite i krenite da radite sve ono što se od vas očekuje ali i pokušajte da se prihvatite poslova koje do sada niste imali prilike da radite, možda se baš pronađete u nečemu novom, možda baš danas vaša karijera krene nekim drugim putem… Posvetite se danas i voljenoj osobi, osobi sa kojom se najsigurnije i najlepše osećate, ne budite škrti na rečima i na delu, pokažite i dokažite koliko vašu drugu polovinu volite. Uživajte u poslednjem zimskom danu, od sutra sa Suncem u znaki Ovna krećemo u još veću akciju, piše današnji dnevni horoskop Dnevni horoskop za 19. mart 2018.

Ovan

POSAO Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list. LJUBAV Zasigurno osećate novi upliv energije koji navodi Vas na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda Vas koleba, stara ljubav vas isprobava. ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Bik

POSAO Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave Vam danas neće nikakvu korist doneti, imajte malo strpljenja. LJUBAV Na ljubavno planu – preveliki broj prebrzih misli, Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Blizanci će danas biti spremni na akciju. ZDRAVLJE Odlično.

Blizanci

POSAO Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora. LJUBAV Ljubav Vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savet, naročito ne ljubavni. ZDRAVLJE Problemi sa disajnim putevima…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.