Dnevni horoskop za 19. mart 2018.
Dnevni horoskop za 19. mart 2018.

Dnevni horoskop za 19. mart 2018: Ko je juče pratio prognoze, već zna da ga danas očekuje lep dan, kako što se tiče radnih obaveza tako i što se tiče odnosa sa voljenom osobom, prijateljima…

Danas se, dakle, bacite i krenite da radite sve ono što se od vas očekuje ali i pokušajte da se prihvatite poslova koje do sada niste imali prilike da radite, možda se baš pronađete u nečemu novom, možda baš danas vaša karijera krene nekim drugim putem…

Posvetite se danas i voljenoj osobi, osobi sa kojom se najsigurnije i najlepše osećate, ne budite škrti na rečima i na delu, pokažite i dokažite koliko vašu drugu polovinu volite.

Uživajte u poslednjem zimskom danu, od sutra sa Suncem u znaki Ovna krećemo u još veću akciju, piše današnji dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 19. mart 2018.

Ovan

POSAO

Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list.

LJUBAV

Zasigurno osećate novi upliv energije koji navodi Vas na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda Vas koleba, stara ljubav vas isprobava.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Bik

POSAO

Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave Vam danas neće nikakvu korist doneti, imajte malo strpljenja.

LJUBAV

Na ljubavno planu – preveliki broj prebrzih misli, Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Blizanci će danas biti spremni na akciju.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

LJUBAV

Ljubav Vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savet, naročito ne ljubavni.

ZDRAVLJE

Problemi sa disajnim putevima…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.