Home Ljubavni horoskop Vreme uzavrelih emocija i eruptivnih strasti: Saznajte šta vas očekuje u ljubavi...

Vreme uzavrelih emocija i eruptivnih strasti: Saznajte šta vas očekuje u ljubavi do kraja septembra 2018. godine

144
0
Ovaj mesec će im biti najznačajniji u godini: 2 horoskopska znaka u junu 2019. srešće ljubav svog života
Ovaj mesec će im biti najznačajniji u godini: 2 horoskopska znaka u junu 2019. srešće ljubav svog života

Otkrijte kakva vas iznenađenja uskoro očekuju na ljubavnom planu. Bikovi će se seksom rešavati stresa, a slobodne Vage će biti aktivne i tražene što će goditi njihovom egu

Ovan

Ljubićete kratko, a svaki pokušaj da vas druga strana obuzda pokazaće se kao nemoguća misija. Uživaćete u neformalnoj vezi, a onda će se u avgustu u igru ponovo vratiti druga simpatija i vaša će se situacija zakomplikovati jer će vas obe osobe privlačiti istim intenzitetom, doduše jedna vizuelno, a druga intelektualno. Avgust i septembar biće odlični meseci za intimna druženja. Manja kriza u dugim vezama moguća je oko 10. 8. i sredinom septembra, ali prebrodićete je brzo. Idealan partner: S Vodolijama ćete odmah uleteti u avanturu, bez obaveza i velikih očekivanja. Vage će tražiti mnogo više od usputnog seksa, a sa Blizancima ćete odmah pronaći zajednički jezik.

Bik

Sigurno je da će vaš/a partner/ka odigrati značajnu ulogu u smirivanju strasti i stabilizaciji veze, a ako ste vezani i poslovno, pozitivne rezultate i učinke možete očekivati do kraja avgusta. Septembar će biti najbolji mesec za ljubav i seks, naročito od 10. septembra. Nemojte se svađati i praviti radikalne poteze jer će vam ljubav i seks biti izduvni ventil nakon profesionalnih obaveza. Idealan partner: Snažni i erotični Škorpioni biće vam pravi mamac pa ako uspete (oboje) da potisnete ego, ovo bi mogla biti savršena kombinacija. Ako ste romantičniji tip, potražite društvo Ribe ili Raka.

Blizanci

Pred vama je dugo, toplo i aktivno leto, puno zanimljivih susreta i avantura. Problem će nastati kad bude trebalo preći s reči na dela. Avgust će biti najbolji mesec za ljubav jer vam Venera 7. avgusta ulazi u kuću ljubavnih veza. Tad možete otputovati s partnerom, a ako ste slobodni, postoji mogućnost da u tom razdoblju ‘uletite’ u vezu sa strancem. Idealan partner: S druga dva vazdušna znaka, Vodolijom i Vagom, kliknućete na prvu, ali ta dva intelektualca neće se moći uporediti s Ovnom. On će vam pokazati pravo značenje reči strast i požuda.

Rak

S obzirom na to da se Saturn od jula do 6. septembra kreće retrogradno, u život junskih Rakova pokušaće da se vrate stare ljubavi. Nemojte padati na sentimente i završene priče. Od 10. septembra možete sresti osobu koja će ispuniti vaše želje i snove o životu udvoje. Parovi u dugim vezama u avgustu će proći kroz krizu i katarzu, ali nemojte previše dramatizovati jer će se situacija smiriti u septembru, daleko najboljem mesecu za ljubav i seks za sve pripadnike ovoga znaka. Ovo je najbolje vreme da planirate svadbu ili prinovu. Idealan partner: Škorpion će pobuditi neverovatnu količinu emocija i strasti u vama, a njihov vladar Pluton tranzitira vam kuću partnera, pa ako već niste u vezi/braku, brzo ćete pasti na njihov šarm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.