Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 15. avgust 2018: Novo poznanstvo za Ribe, Lav dobro...

Dnevni horoskop za 15. avgust 2018: Novo poznanstvo za Ribe, Lav dobro zarađuje, Jarac opušten

25
0
Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2019
Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2019

Dnevni horoskop za 15. avgust 2018: Ovan zainteresovan za Raka, Bik u problemima, Blizanci prezaposleni, Lav dobro zarađuje, Devici potreban odmor, Vaga u dobroj finansijskoj situaciji, Škorpija putuje u inostranstvo, Strelac napet, Jarac opušten, Vodolija zaljubljena, a Ribama sledi novo poznanstvo. Ovo je današnji dnevni horoskop za 15.08.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Oseća se doza nestrpljivosti, pa se u tom duhu i donose odluke. Pazite se ishitrenosti i ne pokazujte bes prema kolegama, ukoliko vam ne bude išlo onako kako ste zamilili. Ljubav Jedan Rak vas dovoljno intrigira pa se možete opustiti uz ovu osobu u toku dana. Morate da shvatite da je vreme prolazna kategorija i da ste sami krojač svoje sudbine. Zdravlje Pojačana tenzija.

BIK

Posao Ne očajavajte ukoliko su vam prihodi naglo opali. Trend se neće nastaviti u tom pravcu i ne očajavajte zbog trenutnih aspekata, koji vam ne idu na ruku. Ljubav Kada su u pitanju partner i zajednički život imate na umu određene korekcije. Bićete istrajni u svojim namerama i postavićete stvari na svoje mesto. Zdravlje Grlo vam je slabija strana, trenutno.

BLIZANCI

Posao Niste se dovoljno zapitali kolio dugo možete da istrpite pritisak, jer se oseća poveće zagušenje od posla kojim se bavite. Pokažite više entuzijazma. Ljubav Ukoliko ste mislili da je kraj romansi u kojoj ste trenutno imaćete utisak da ste samo neke detalje preuranjeno shvatili. Nastavljate u svom duhu da rešavate svoje emotivne probleme. Zdravlje Polje zdravlja nije loše naglašeno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.