Ljubavni horoskop za jun 2020: Fatalan susret za Škorpiju, Jarac osvaja, tajna avantura za Ovna
Ljubavni horoskop za jun 2020: Fatalan susret za Škorpiju, Jarac osvaja, tajna avantura za Ovna

Zvezde su nam u avgustu pripremile pravu igranku emocija, ali će neki sa te zabave izaći tužni i nesigurni, dok druge čeka avantura života. Za ova tri horoskopska znaka druga polovina avgusta donosi idealne uslove za započinjanje veze za ceo život.

Na vama je samo da primetite šta se dešava i da imate dovoljno hrabrosti da se upustite u tu priču, piše Noizz.

Bik

Pred Bikovima je definitivno najuzbudljiviji period ovog leta, a možda i čitave godine. Verovatno ste već primetili da su vam zvezde u avgustu spremile brdo flerta, zavođenja i usputnih romansi, čemu ste možda odolevali – a možda i niste. U svakom slučaju, šta god da ste radili do sada, u narednim danima ćete imati idealnu priliku da započnete nešto sasvim novo, uzbudljivo i dugotrajno sa osobom koja je vrlo verovatno već neko vreme u vašem životu, ali je vi niste posmatrali na taj način. Najbolji savet koji bilo ko može da vam da u ovom trenutku jeste da se jednostavno opustite i da otvorite oči, jer se idealna prilika krije bliže nego što ste mislili i, ako odigrate kako treba, do početka septembra već možete da imate tu ljubav o kojoj sanjate. Za zauzete Bikove je, s druge strane, ovo dobar period da naprave sledeći korak.

Rak

Preko trnja do zvezda – tako bi mogao da se opište avgust za sve Rakove. Početak meseca je definitivno bio turbulentan kada je ljubav u pitanju i možda se sada osećate kao da jednostavno treba da iskulirate neko vreme, ali nemojte se iznenaditi ako vam u život iznenada uđe neko potpuno nov, neočekivan i naizgled sušta suprotnost onoga o čemu sanjate – a zapravo će to biti partner koji može da vam pruži sreću. Posebno bi trebalo da obratite pažnju na osobe u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca, a ni Device ne bi trebalo da vam budu potpuno van radara. Činjenica da je šest planeta trenutno u retrogradnom hodu na vas neće uticati u toj meri kao, na primer, na Lava, ali bi definitivno trebalo da se potrudite da vam emocije ne zamagle pogled na svet, kako vam idealna prilika ne bi promakla.

Škorpija

Tajanstvene Škorpije bi trebalo da se pripreme na veliki šok, jer će nakon 14. avgusta mnoge istine da se otkriju – što vam možda na prvu loptu neće delovati kao dobra opcija, ali će vas naterati da donesete odluku i držite je se. Ovo se ne odnosi samo na ljubavni život, ali taj aspekt jeste u prvom planu, pre svega zbog činjenice da će slobodne Škorpije ovih dana biti posebno zauzete poslovnim sastancima i obavezama, a možda i putovanjima, na kojima će upoznati puno novih ljudi. Među njima će se vrlo verovatno naći i idealna osoba za vas, ali pre nego što se upustite u vezu, budite sigurni da ste očistili “kosture iz ormana”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.