Home Horoskop Vukovi u jagnjećoj koži: Nikada ne biste to pomislili za njih, ali...

Vukovi u jagnjećoj koži: Nikada ne biste to pomislili za njih, ali ovo su najopasniji horoskopski znaci

108
0

Jesu li neki znakovi Zodijaka opasniji od drugih? Možda.

Kad razmišljam o najopasnijim znakovima Zodijaka, mislim na dve kategorije: znakovi koji čine da kršenje pravila izgleda zabavno i možda čak i malo intrigantno – i na znakove kojih bi se trebalo kloniti kada predlažu da učinite nešto što i nije baš u redu, nešto poput krađe automobila. Ili neovlašćen upad na tuđu imovinu ili pljačku banke. Ono što želim reći; bez obzira jeste li samo „loši“ ili stvarno opasni, astrologija vam može reći zašto bi trebalo da se bojite. Ne želite da budete osoba o kojoj drugi govore kad izađete iz sobe, jer su previše uplašeni da bi razgovarali s vama, piše Your tango. Želite da budete osoba koja drugi zovu legendom jer ste učinili nešto što se niko drugi nije usudio da to učini. I ne, ne mislim ni na kakve zločine. Samo kažem da osoba postaje malo zanimljivija kad ima malo onog „lošeg“ u sebi. Mislim, kakvog smisla ima biti opasan ako vas ne prati nekoliko strašnih, polu-pravih glasina, zar ne?! Ali uz sve to, još uvek postoje ozbiljno opasni horoskopski znakovi, koji su jednostavno takvi – i to ne zato što žele da izgledaju više „cool“ od ostalih znakova.

Ovan

Ovan uvek traži prilike u životu, a naročito prilike u kojima može pokazati koliko je opasan. Ponekad je impulsivan i opak i u potpunosti veruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvek ispituje pravila kako bi video koliko daleko može ići, bez loših posledica po njega. Naravno, ako bude uhvaćen zbog svojih akcija, on neće bežati i skrivati se. On traži borbu čak i kad zna da radi nešto kontroverzno. Ako postoje posledice zbog njegovog opasnog ponašanja, neće se povući. Ludost? Možda. Ali nije li to ono zbog čega ga volimo?

Bik

Bik može biti malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne sprečava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađeni? Ne biste smeli. Bik ni u čemu nije poznat kao po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi. A kada Bik želi nešto, ništa na svetu ga ne može zaustaviti. Posesivan je i pohlepan, a ako neko počne da mu stvara probleme, ne boji se da se upusti ni u fizički obračun. Bik takođe jako voli lagana rešenja. A ako to uključuje krađu automobila ili provalu, to je u redu. Ako morate spavati kraj njega, najbolje bi bilo da spavate s jednim okom otvorenim.

Rak

Verovatno ste šokirani s vešću da Rak spada u grupu najopasnijih znakova, ali ta se tvrdnja temelji se na dobrom razlogu. Rak je super podao; više nego što biste mogli da zamislite, ali imajte na umu da mu samo njegovo podcenjivanje sve olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može učiniti nešto opasno, tada on udara. Često ima zamagljen pogled na stvarnost (što znači da je uobičajeno da veruje da ništa uopšte nije bitno u velikom planu stvari) i često se oseća kao da je nevidljiv. Toliko da koristi ovaj neumoljivi stav kao način da uđe u nevolje. Poznato je da Rak laže i obmanjuje druge, ali i da sledi svoje instinkte … čak i ako će ga taj instinkt voditi do krađe ili prevare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.