Home Ljubavni horoskop NEKA SE SPREME ZA SUSRET SA SUDBINOM: Ova 3 znaka će u...

NEKA SE SPREME ZA SUSRET SA SUDBINOM: Ova 3 znaka će u avgustu pronaći pravu ljubav

59
0
Ljubavni horoskop za septembar 2017
Ljubavni horoskop za septembar 2017

Nekim znacima će avgust doneti nova poznanstava, koja mogu da prerastu u pravu ljubav.

Lav

Vatreni Lavovi će doslovno procvetati ovog avgusta. To ne čudi jer im je ovo rođendanski mesec, pa će oni biti puni strasti i energije koja će privlačiti suprotni pol, piše Super žena. Tako slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju neko zanimljivo poznanstvo. I to na poslu ili preko zajedničkih prijatelja. Pristanite slobodno na novu avanturu i dozvolite osobi da uđe u vaš život i upozna vas.
Ova 3 znaka će u avgustu pronaći pravu ljubav

Blizanci

Posle napornog i teškog emotivnog perioda, Blizanca konačno očekuje prava sreća. Avgust će biti blagonaklon prema njima, te doneti priliku da uplove u mirnu luku. To će im pomoći da se posvete svom životu i porazmisle o svojim željama. Tokom druženja sa društvom, upoznaćete dosta novih ljudi, a među njima i osobu koja će pozitivno delovati na vaš život. Na prvi pogled, ona je obična, a mali razgovor sa njom će vam pokazati da vam njeno društvo i te kako prija.

Jarac

Period iza vas nije bio najpovoljniji po pitanju ljubavi. Jarčevi su se susretali sa stalnim zamerkama partnera, koji su nezadovoljstvo dodatno podsticali. Ipak, sada je tome došao kraj. Osim što ćete sami osetiti da ste emotivniji, u ovom periodu stvari će raditi u vašu korist. Sitna iznenađenja, topli razgovori i zagrljaji će unaprediti dosadašnju vezu, a slobodnim znacima se smeši i novo poznanstvo. Možda će vam prijati samo flert, a možda poželite i da ostanete sa partnerom na duže staze. Budite oprezni i dobro razmislite pre nego što donete odluku. superzena.b92.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.