Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. jul 2017: Devica želi avanturu sa Škorpijom, Bika...

Dnevni horoskop za 29. jul 2017: Devica želi avanturu sa Škorpijom, Bika muči stres

79
0
Dnevni horoskop za 29. jul 2017

Dnevni horoskop za 29. jul 2017: Ovan sarkastičan, Bika muči stres, Blizanci raspoloženi za svađu, Rak napet, Lav komotan, Devica želi avanturu sa Škorpijom, Vaga puna entuzijazma, Strelac pod tenzijom, Jarac se super oseća, Vodoliji treba predah, a Ribe žele više. Ovo je današnji horoskop za 29.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Volite slobodu i ne dopuštate da vam je neko sa starne kvari. Želite da vas kolege poštuju i cene, pa ćete se potruditi da to i postignete. Ljubav Pomalo ste ironični ne želite mnogo toga sebi da priznate kao to da ste na lošem putu. Ne želite da priznate greške. Zdravlje Pojačan stres.

BIK

Posao Imate isuviše inovativan stav, kada su zajedničke teme sa kolegama trenutno u zenitu rada. Volite da privređujete, pa ćete u tom duhu nastaviti svoj tretman. Ljubav Ne pokazujete dozu emocija u većoj meri u kojoj bi mogli mnogo toga da rešite, već u prvom krugu. Pokazujete odbojnost. Zdravlje Pojačano lučenje hormona stresa.
Dnevni horoskop za 29. jul 2017

BLIZANCI

Posao Odlično se slažete sa predstavnicima zemljanog elementa. Oni bi mogli da vam priušte odličan tretman trenutno, kada su zajedničke teme u pitanju. Ljubav Nekih detalja niset bili svesni u većoj meri. Pokušavate da se protivnički postavite, kada su pojedine ideje vašeg partnera u pitanju. Zdravlje Solidno.

RAK

Posao Na neke pojedine poslovne segmente niste računali da mogu da vam donesu veći profit. Pojačana tenzija se oseća na velika vrata ali naravno i solidna primena, ideja koje dovoljno isplative. Ljubav Ne želite da se osećate usamljeno koliko ste skloni da uđete sa bilo kim u vezu. Pokušajte povremeno da spustite loptu. Zdravlje Ne pokazujete umor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.