Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. AVGUSTA 2017: Ovan ima sve što...

LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. AVGUSTA 2017: Ovan ima sve što poželi, Ribe udovoljavaju partneru, Blizanci blistaju od sreće

115
0
4 horoskopske kombinacije koje nikad neće raskinuti

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2017: Saznajte šta vas očekuje u prvoj polovini avgusta po pitanjima srca, piše Ehoroskop.

OVAN

Bićete zadovoljni sa svojim privatnim odnosima. Trudićete se da tu sreću podelite sa širim krugom ljudi. Vaša hedonistička priroda doći će do punog izražaja i u vašoj vezi. Imaćete baš sve što poželite.

BIK

Nastavićete da nižete jedan za drugim ljubavne uspehe. Oni u vezama blistaju, a samci su puni nade i izlaze. Vaša sposobnost komunikacije i humora biće na zavidnom nivou, pa ćete uspeti da se našalite na svoj račun.

BLIZANCI

Bez obzira na male unutrašnje nemire, vi ćete ovih dana toliko blistati da će to prelaziti na sve oko vas. Srećni ste. Oni koji još traže srodnu dušu bi je na lak i ugodan način mogli naći na svom poslu ili preko posla.
Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2017

RAK

Obećanja koje ste dali ili primili biće održana, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom vam društvu. Oni pak koji čekaju glas u vezi ljubavi iz inostranstva, biće u poziciji nejasnoće i moraće da se strpe još neko vreme.

LAV

U osećajnim pitanjima imaćete velika očekivanja. Želećete da vas drugi maze i paze. Kako će biti, zavisiće od partnera. Većini ljubavnih događaja vi ćete naći poneku manu. Pokušajte da stvari gledate manje strogo i opustite se.

DEVICA

U vašim privatnim odnosima i ovih će dana će biti dosta nemira, nedorečenosti i frustracija. Ostanite mirni. Usaglašavanje s partnerom ipak će biti uspešno, a u svemu će vam doprineti i vaši dragi prijatelji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.