Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 30. jul 2017: Bik se udvara, Strelac naređuje, Ribe...

Dnevni horoskop za 30. jul 2017: Bik se udvara, Strelac naređuje, Ribe imaju sve manje vremena

52
0
Dnevni horoskop za 30. jul 2017

Dnevni horoskop za 30. jul 2017: Ovan odlaže obaveze, Bik udvarač, Blizanci odlažu, Rak plačljivko, Lav pozitivan, Devica inovator, Vaga odbojna, Škorpija hrli ka cilju, Strelac naređuje, Jarac kasni, Vodoliju veza davi, Ribe imaju sve manje vremena. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Niste se loše poneli, ukoliko ste odbili nečije druženje. Imali ste na umu mnogo toga da rešite ali niste uspeli u vremenskom okviru koji ste hteli da ispoštujete. Ostaje da rešite svoje obaveze neki drugi put. Ljubav Ništa loše niste mislili kada ste samo bili iskreni prema osobi na koju često mislite. Bićete pomalo u centru pažnje. Zdravlje Pojačana tenzija.

BIK

Posao Smatrate da ste doneli ispravnu odluku i ne žalite se na trenutnu problematiku finansijske prirode. Mislite da je došlo vreme da se nešto konkretno desi na vašem finansijskom polju. Ljubav Po prirodi umete mnogo toga da postavite na pravo mesto kada je u pitanju vaš emotivni segment. Uporno se udvarate osobi na koju često mislite. Zdravlje Skloni ste povredama.
Dnevni horoskop za 30. jul 2017

BLIZANCI

Posao Osećate da još nije vreme za pokretanje konkretnijih akcija na vašem polju posla. Potrebno je da se određeni problemi dovoljno krčkaju pre odluke na koju treba da utičete sa većim apetitom. Ljubav Morate da budete otvoreni prema sebi na prvom mestu a onda i partenru koji vas željno isčekuje. Budite fleksibilniji po prirodi. Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

RAK

Posao Niste preležali dečije boginje, figurativno rečeno. Poneka opaska vaših kolega nije bila zlonamerna koliko je bila lekovita da ste poslušali na vreme ono što su vam poručivali. Ljubav Imate utisak da se stvari ne odvijaju onako kako ste zamilsili pa se u tom duhu očekuju pojačane tenzije na emotivnom planu. Zdravlje Pijte dovoljno tečnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.