Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za leto 2018: Ovna prati flert gde god da krene, Jarca očekuje karmička ljubav, Lav na testu vernosti

JARAC

Jarčevi će tokom leta prolaziti veoma važne situacije kada je ljubav u pitanju. Do sredine jula vrlo je moguće da ste prolazili turbulencije pre svega sa osobama iz prošlosti.

Neki od jarčeva mogli bi uploviti u vezu sa svojom karmičkom ljubavi u znaku Škorpije lava ili ribe. Ipak ono što je sigurno je da neće biti lako!

Druga polovina jula meseca donosi smirenje kada su emocije u pitanju i mogućnost veze sa osobom iz inostranstva. Avgust mesec počinje veoma zanimljivo!

Moguće je da ćete se više opustiti, lakše ćete shvatiti neku situaciju sa partnerom ali je moguće da će vam smetati partnerova prevelika opuštenost i sklonost flertu. Posebno između 7. i 10. avgusta moguće su razmirice!

Druga polovina avgusta može vratiti neki stari problem u vezu a slobodnim Jarčevima može doneti povratak na staro, posebno ženskim pripadnicama znaka. U septembru očekujte veliki obrt.Ali i pozitivne promene slede svim Jarčevima.

Venera iz znaka Škorpije nakon 12. septembra donosi vam velike izazove ali i pregršt novih emotivnih prilika. Neki od vas mogli bi da uđu u vezu sa prijateljem ili preko prijatelja, a posebno jake emocije osetićete u periodu od 13. do 22. septembra.

VODOLIJA

Vodolijama period do sredine jula jedan je od najvažnijih u godini kada su emotivni odnosi u pitanju. Neki od vas mogli su da završe veze koje više nisu funkcionisale.

Vrlo je moguće da je partner pravio dramu zbog gluposti. Slobodnim Vodolijama ovaj tranzit mogao je da donese komplikovanu vezu sa zauzetom osobom.

Drugu polovinu jula meseca donosi razrešenje nekih situacija ali ćete vrlo trezvenije donositi svoje odluke. Moguće da će slobodne vodolije ući u vezu sa nekim s kim su karmički povezani u periodu od 20. do 28. jula.

Prva polovina avgusta meseca donosi vam veoma lepe aspekte I bolju energiju nego u prethodnom periodu odakle ćete i rešiti mnoge svoje probleme sa emotivnim partnerom.

Slobodne Vodolije osetiće veliko olakšanje i nalet svežeg vazduha i promena pa je moguće da će na nekom putu upoznati ljubav svog života ili ući u vezu sa osobom iz inostranstva ili one koje često putuje u znaku vage, blizance ili strelca, prepustite se ovoj energiji dozvolite da vam se desi ono o čemu sanjate.

U drugoj polovini avgusta meseca posebno u periodu od 14. do 24. imaćete utisak da vas prošlost proganja ali ne dozvolite osobama iz prošlosti da vas koče. Septembar će proći u znaku strasti i ljubavi,ali i rizičnih i zabranjenih veza.

Između 10. i 14. septembra mogli biste ući u turbulentnu vezu sa nadredjenim ili osobom preko posla, a zazuete Vodolije krajem leta mogle bi doživeti i posesivne ispade od strane partnera. Na vama je koliko ćete još da trpite ograničenja i pritisak.

RIBE

Druga polovina jula donosi razrešenje svih problema na polju ljubavi, a posebno lep period mogu da očekuju ribe u vezama i brakovima!

Od 17. do 27. jula imaćete niz prilika preko Venere i polja braka i odnosa da rešite vašu emotivnu situaciju i izgladite odnos sa partnerom.

Ipak, Neptun i Venera napraviće opoziciju oko 21. jula kada se može desiti otkrivanje neke emotivne tajne, tajne partnera ili ulazak u tajnu vezu.

Slobodne Ribe mogu očekivati poznanstvo sa stabilnom osobom,ali i idealizaciju ljubavi prema Jarcu, Biku ili Raku između 25. jula i 6. avgusta. Period od 1. do 13. avgusta doneće puno flerta i nepredvidivih situacija u ljubavi. Moguće je zahlađenje prema partneru.

Od sredine pa do kraja avgusta imaćete utisak da vas sudbina opet iskušava po pitanju nekih osoba iz prošlosti. Moguće je da će se vaše poimanje ljubavi i neke veze malo poljuljati pa ćete biti na testu do 10. septembra.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Početak septembra turbulentan,ali za Ribe koje istinski vole partnera i imaju poverenja samo malo nervozniji. Venera iz polja putovanja može vam doneti sudbinsku ljubav na putovanju,ili sa osobom iz inostranstva. Susreti sa Škorpijom ili Vagom oko 15. septembra.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.