Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za leto 2018: Ovna prati flert gde god da krene, Jarca očekuje karmička ljubav, Lav na testu vernosti

RAK

Većina Rakova će početkom leta staviti ljubav po strani što ne liči na njih ali je tako najbolje. Aspekti Merkura Mogli bi da donesu napetu komunikaciju i pogrešne odluke.

Sačekajte 17. jul i veliku energetsku promenu koja će vam više ići u prilog kada je ljubav u pitanju. Lepše ćete komunicirati, a sve što budete odlučili biće mnogo racionalnije i bolje po vas.

Venera u odličnim aspektima sa saturnom ali i plutonom iz vašeg astrološko polje partnerstva mogla bi učvrstiti neki odnos i rešiti sve probleme koje ste imali sa partnerom u drugoj polovini jula meseca.
Avgust mesec počinje veoma uzbudljivo, a na neki način i izazovno.

Venera iz astrološkog polja svakodnevnice u lepršavom znaku Vage doneće svež vazduh u vaš odnos. Između 7. i 13. avgusta može vam se desiti da flertujete van veze ili udjete u tajnu vezu.

Slobodnim rakovima ova energija mogla bi da donese I ljubav na kraćem putu I nešto što može da traje sa osobom u znaku škorpija ribe ili jarca. Kraj leta doneće možda i najznačajnije tranzite i veliku transformaciju.

Zauzeti Rakovi u periodu od 11. pa do kraja septembra mogli bi potegnuti pitanje proširenja porodice. Slobodnim Rakovima polje zabave biće aktivirano,a upravo u nekom opuštenom provodu, mogli bi sresti ljubav o kakvoj su sanjali i uploviti u strastvenu vezu sa Jarcem, Škorpijom ili Devicom.

LAV

Lavovima je leto počelo strastveno i burno. Bili ste u centru pažnje i na meti mnogih. Ipak, period do 14. jula mogao je da vam donese i veliku ljubav, a zauzetim Lavovima i neku burnu situaciju sa partnerom.

Druga polovina jula biće pretežno fokusirana na poslovni segment kada su Lavovi u pitanju,a neki od Lavova spojiće ljubav i posao.

Može se desiti sa slobodni Lavovi uplove u vezu sa kolegom ili osobom koju poznaju preko posla u znaku Device,Strelca ili Blizanca! Ovo će biti veza zasnovana na strasti,ali potkovana zajedničkim interesovanjima i realnim pogledima na ljubav!

Početkom avgusta Venera prelazi u Vagu i vama će više prijati ta lepršava energija ali je moguće da će do 14.avgusta mnogi Lavovi prolaziti test vernosti. Mars iz vaše polja partnerstva i veza doneće izazove i nepredvidive situacije i dogadjaje, pa je moguće da će u vaš život ući novi ljudi koji mogu uzdrmati vašu dosadašnju vezu ili brak!

Do 9. septembra mogući su preokreti na polju ljubavi i turbulencije u odnosu sa partnerom! Ukoliko budete strpljivi i progutate svoj dobro poznati ponos,očekujte smirenje na polju ljubavi.

Ipak, period od 8. do 17. septembra neće biti ni malo lagan,i zahtevaće promene u odnosu, i braku, strasti će biti pojačane, i ljubomora i posesivnost mogu nadjačati lepe emocije. Slobodni Lavovi krajem leta u blizini kuće mogu upoznati na neki način komplikovanu, ili zahtevnu osobu, ali će na vas delovati kao magnet. Prepustite se strastima!

DEVICA

Početkom jula Device su bile prilično nestašne i misteriozne kada je ljubav u pitanju. Osećaćete se moćnije u odnosu na partnera i okolinu a sklonost tajnim vezama i prevarama doneće vam Venera iz polja tajni.

Device u vezi i brakovima ulazu u dramatičnu ali zanimljivu fazu sa partnerom,a mnogi od vas do 17. jula proživljavaće i kritične trrnutke zbog zakulisnih radnji.

Druga polovina jula većini Devica donosi stabilnost i uspešno razrešenje neke teške situacije. One pedantnije i zahtevnije Device mogle bi završiti vezu koja im dugo pravi problem. Slobodne Device uživaće veliku pažnju.Prolepšaćete se i zračiti pozitivnom energijom,a partner će biti oduševljen vama!

Avgust mesec slobodnim Devicama doneće novu ljubav preko posla,ipak neka vrsta komplikacija bi se mogla desiti,posebno ukoliko je reč o zauzetoj osobi. U periodu do 12. avgusta prepustite se jakim emocijama ali poslušajtr svoju intuiciju.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zauzetim Devicama sredina avgusta bi mogla da donese nesuglasice oko finansija ili praktičnih stvari sa partnerom. Posle 16.avgusta mnogima od vas prošlost se vraća na velika vrata. Kraj leta je ključan za sve Device jer će produbiti strasti u vašem odnosu pod uticajem Venere iz strastvene Škorpije. Na kraćem putu posle 12. septembra mogli biste sresti ljubav svog života u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.