Ljubavni horoskop za leto 2018: Leto je vreme za nova dešavanja… Da li vas očekuje uzbudljiv period? Da li ćete sresti osobu svog života, ili ćete uživati u neobaveznim avanturama? Šta vam zvezde poručuju? Astrolog Aleksandra Grujić i portal Dnevno.rs vam daruju kompletan letnji ljubavni horoskop. Uživajte!

OVAN

Leto je za većinu Ovnova počelo burno pod uticajem napetih aspekata Venere i Marsa iz vašeg polja ljubavi. I u julu mesecu drama će se nastaviti posebno Ovnovima u vezi jer je vrlo moguće da će partneri zahtevati mnogo više nego što vi zaista možete da im pružite. Oko 17.jula pripazite u komunikaciju, mogli biste biti pregrubi!

Slobodni Ovnovi pod uticajem ovih izazovnih aspekte mogli bi da uplove u veoma komplikovan odnos sa škorpijom strelcem ili lavom. Ipak, ukoliko budete dovoljno strpljivi I sačekate drugu polovinu jula vrlo je moguće da će se vaša ulaganja u ovu vezu isplatiti.

Period od 15.do 29.jula biće veoma povoljan jer će Venera praviti odlične aspekte sa uranom saturnom I plutonom. Ovo će biti dobar period za sve brakove I duge veze I one koji žele da poprave nešto nešto u svom odnosu!

Biće vam potrebno veliko strpljenje ali vas očekuju odlični rezultati. Slobodni Ovnovi mogu uploviti u vezu sa kolegom ili osobom preko posla u avgustu mesecu.

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama.

Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28 .avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

Ovog 10. septembra Venera ulazi u škorpiju i vaše emocije će se produbiti u svakom smislu. Sredina septembra biće veoma bitna za sve brakove i veze jer može doneti čak I neke raskide, odnosno velike promene i ukoliko niste spremni da se menjate vi ili partner može se desiti da se neki odnosi završe. Slobodni Ovnovi krajem leta mogu uploviti u sudbinsku vezu punu jakih emocija sa Škorpijom, Blizancem ili Vagom!

BIK

Bikovima je početak leta mogao da donese dramu kroz kuću i unutar porodice ali moguće da ste jake emocije ali i neke krize kroz koju ste prolazili držali upravo u sebi i da partner nije saznao za većinu stvari koje vas muče.

Ipak, Merkur iz znaka Lava neće dozvoliti da ćutite i vrlo je moguće da ćete početkom jula obaviti veoma važan razgovor sa partnerom koji bi trebao da reši nesuglasice i koji bi vas mogao usmeriti na pravi put.

Slobodnim Bikovima početak leta mogao je da donese ljubav i zanimljivo poznanstvo sa Devicom,Jarcem ili Ribom preko člana porodice ili u blizini kuće. Kada Venera uđe u znak device 10.jula očekujte velike pozitivne promene kada je ljubav u pitanju. Postaćete veoma odgovorni i odlučniji.

Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze,a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

U avgustu mesecu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa.

Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na poslu sa Vagom ili Devicom. Septembar donosi velike preokrete na polju ljubavi.Biće ovo mesec sudbine.Venera iz Škorpije oko 13.septembra u napetom aspektu sa Uranom mogla bi doneti veliki izazov i prekid nekog odnosa. Slobodni Bikovi doživeće veliku ljubav krajem leta.Prepustite se ovoj fatalnoj privlačnosti.

BLIZANCI

Blizancim je leto počelo veoma uzbudljivo i lepo pod uticajem Venere iz polja komunikacije. Vrlo je moguće da ćete imati dramatičnu komunikaciju sa partnerom ali i da ćete obaviti veoma važan razgovor početkom jula pa bi bilo dobro da izbegnete žustre razgovore i zaobiđete teške teme.

Slobodnim blizancima ova energija mogla bi da donese kraći put ali I ljubav na putu ili preko društvenih mreža sa Bikom, Vodolijom ili Devicom. Nakon 15. jula situacija na ljubavnom planu se znatno promenila.

Neke stvari moraćete da dovedete u red u suprotnom ljubavna situacije će u vama izazivati veliku nelagodu. Slobodnim blizancima smeši se ljubav u blizini kuće ili preko člana porodice. U avgustu mesecu energija na ljubavnom planu se menja u vašu korist I bićete mnogo pozitivniji i optimističniji.

Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi donosi pregršt flerta ali izlazaka I lepih situacija. Uživaćete više nego ikad a slobodni Blizanci bi mogli da uplove u vezu sa zauzetom osobom. Ukoliko se budete dvoumili izmedju sigurnosti i rizika ipak izaberite sigurniji teren, jer vam se može desiti razočarenje od 16. do 27. avgusta.

Nakon 10. septembra Blizanci će biti usmereni na posao i obaveze i moguće je da ćete na neki način zapostaviti vezu ili brak u kom ste. Posvetite pažnju partneru I nećete imati problema. Slobodni Blizancima kraj leta donosi upravo ljubav na poslu ili preko kolege. Biće ovo jake emocije,slobodno im se prepustite.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.