Ljubavni horoskop za avgust 2017

Ljubavni horoskop za avgust 2017: Dugo, toplo leto se nastavlja, a avgust donosi mnogo uzbuđenja i iznenađenja u emotivnim odnosima. Ko će se zaljubiti, ko će flertovati, kome slede nesporazumi sa partnerom a ko uživa saznajte u ljubavnom horoskopu za avgust 2017, piše Astrologija & Bahove kapi.

OVAN

Na ovom planu, vaš je znak podržaniji od svih ostalih. Nemojte sedeti skrštenih ruku već preduzmite nešto konkretno: ohrabrite suprotnu stranu nekim diskretnim znakom.

BIK

Ovo je mesec za stabilizaciju ljubavi sa stalnim partnerom. Ukoliko niste u vezi, pokušajte da poboljšate komunikaciju i da proširite krug osoba sa kojim se družite. Novu ljubav biste mogli naći na nekom mestu za izlaske tipa kafić ili šoping centar. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, iznenadite partnera sa manjim poklonom.

Ljubavni horoskop za avgust 2017

BLIZANCI

Vaš znak, s obzirom na Jupiter u Vagi, poseduje najveći potencijal za sreću na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ipak, ako u ljubavi nešto ne funkcioniše, prilika je da se zapitate da li ste dovoljno dali sebe. Povećajte nivo tolerancije, naročito u drugoj polovini meseca.

RAK

Stupate li u novu vezu ili pokušavate li da „izgladite“ nesporazume sa stalnim partnerom, svakako to učinite u prvoj polovini meseca, dok Merkur ne pređe u retrogradni hod. Vaša emotivna povredljivost, često zna da bude kamen spoticanja u vašoj vezi. Imajte to u vidu, pre nego se naljutite na partnera. Nekad je pametnije ne odgovoriti na partnerovu provokaciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.