Dnevni horoskop za 31. jul 2017/ Foto: Flickr.com

Dnevni horoskop za 31. jul 2017: Ovan vraća dugove, Bik i Devica imaju odličnu saradnju, Blizanci umišljaju neverstvo, Rak započinje privatni biznis, Lav voli sebe, Vaga postavlja stvari na svoje mesto, Škorpija razbija monotoniju, Strelac uljuljkan, ali i napet, Jarac zapoveđuje, Vodolija samostalna, Riba slobodna. Ovo je današnji dnevni horoskop za 31.07.2017, piše Luftika.

OVAN

Posao

Poslovna šansa sa osobom iz inostranstva vam nudi solidnu mogućnost za razrešenje problema koji su vam se skupili na polju finansija.

Ljubav

Partnerski odnosi sa osbom koja je ni manje ni više nego vaša karmička priča je nešto što ste odavno već uvideli kao dug, koji treba da vratite.

Zdravlje

Preferirate zdrav život.

BIK

Posao

Niste sami nasvom poslovnom segmentu i želite deo obaveza da podelite na kolege. U svakom slučaju možete da se oslonite na jednu Devicu koju smatrate odgovornom za pojedine aktivnosti.

Ljubav

Ukoliko ste sami, ne očajavajte jer taj stav nećete protežirati za neko vreme. Bićete skloni promeni kada se dese konkretnije stvari.

Zdravlje

Unosite dovoljno tečnosti u svoj organizam.

Dnevni horoskop za 29. april 2017
Dnevni horoskop za 31. jul 2017

BLIZANCI

Posao

Ne želite da trčite sa svojim iznetim odlukama bez pristanka, većine saradnika. Imaćete odličan dan za donošenje i nešto konkretnijih rešenja.

Ljubav

Uobražavate da vam je partner neveran. Morate da budete saglasni sa svojim ćeljama i ne propuštati priliku da se pomirite sa osobom pored sebe.

Zdravlje

Imate pojačane emocije.

RAK

Posao

Imate smisla za biznis pa očekujte slučajan poziv na jedan poslovni sastanaku u toku narednog peroda. Ovo može da vam otvori velika vrata.

Ljubav

Isuviše s e intuitivni u emotivnom segmentu da možete mnogo toga da naslutite, kada su partnerski odnosi u pitanju. Osećate da je nečemu došlo sasvim novi period.

Zdravlje

Pazite šta sanjate jer to može da vam se ostvari.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.