Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 1. avgust 2017: Strelac zaljubljen, Ovan melanholičan, Lav radi...

Dnevni horoskop za 1. avgust 2017: Strelac zaljubljen, Ovan melanholičan, Lav radi sa neverovatnom lakoćom

65
0
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

Dnevni horoskop za 1. avgust 2017: Dobrodošli u avgust. Poslednji letnji mesec je pred nama, a obeležiće ga prelazak Sunca u Devicu 22. pun Mesec u Vodoliji 7. kvadrat Jupiter i Plutona 4. sekstil Jupitera i Saturna 27.

Merkur i Uran kreću u svoj retrogradni hod, a tokom meseca imaćemo i totalno pomračenje Sunca. Danas… miran dan, možda čak i dosadan, provedite ga onako kako najbolje možete, naročito drugi deo dana koji će biti pogodan za sve vrste uživancija, piše Današnji dnevni horoskop. Srećno!

OVAN

POSAO Dobičete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite je jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. LJUBAV Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to. ZDRAVLJE Osetljivo vam je grlo.

BIK

POSAO Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih, iskoristite to. LJUBAV Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. ZDRAVLJE Muči vas nesanica.
Dnevni horoskop za 1. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. LJUBAV Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. ZDRAVLJE Uravnotežite ishranu.

RAK

POSAO Ako je vas posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. LJUBAV Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.