Home Horoskop VENERA JE U RAKU OD 31. JULA 2017: Njen uticaj će najviše...

VENERA JE U RAKU OD 31. JULA 2017: Njen uticaj će najviše osetiti Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe jer ih očekuju uzbudljiv ljubavni život i više para

80
0
Dnevni horoskop za 6. decembar 2017

Venera je  u Raku od 31. jula 2017: Dame će biti zanosnije, romantičnije i zaljubljivije, a muškarci uspešniji u poslu

Venera, planeta ljubavi i novca, poslednjeg dana jula ušla je u znak Raka (simbol žena), gde je njen uticaj naglašen. To znači da će predstavnice lepšeg pola biti još zanosnije, zavodljivije, romantičnije i zaljubljivije, pišu Večernje novosti. Njeni polusekstili sa Suncem i Marsom (simbolima ugleda, uspeha, akcije, muškog pola), kao i sekstili sa Merkurom i Uranom (planetama biznisa i stranaca), još više naglašavaju snagu Venere u znaku u kojem se oseća kao kod kuće. Na poslovnom planu, može da vam se isplati saradnja sa muškarcima i strancima, a na ljubavnom, mnoge veze će započeti na kraćim putovanjima, negde na obali mora, reke ili jezera. U uporednom horoskopu, pozicija Venere pokazuje kako biste se slagali s nekim ko vas je privukao na prvi pogled. Ženi uvek prija društvo muškarca rođenog u znaku gde je njena Venera ili sa Suncem ili podznakom na njenom Suncu ili Marsu. Ljubavne varnice počinju da sevaju i kada se njegova Venera nađe na njenom Suncu ili podznaku ili njena Venera na njegovom ascendentu. Prelazak Venere preko četvrtog zodijačkog znaka, osetiće svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe, koje mogu da očekuju uzbudljiv ljubavni život i bolju finansijsku situaciju. Osim ljubavi i novca, Venera simbolizuje i hranu, zbog čega mnogi mogu da nabace višak kilograma, ukoliko ne povedu računa o ishrani. Ovakva pozicija Venere upozorava i na moguće probleme sa hormonima, krajnicima, štitastom žlezdom, jajnicima i venama.
Venera je  u Raku od 31. jula 2017

OVAN

Retrogradni Uran, simbol flerta, u vašem znaku u sekstilu sa Venerom u četvrtom astrološkom polju nagoveštava mogućnost iznenadnog susreta sa starom simpatijom.

BIK

Pozicija vašeg vladaoca, Venere, planeta ljubavi i posla, u trećoj astrološkoj kući može da vam donese odlazak na zajedniči put sa osobom s kojom ste se zbližili preko posla.

BLIZANCI

Planeta ljubavi i novca u sekstilu sa vašim vladaocem Merkurom, u drugoj astrološkoj kući donosi vam šanse za zaradu preko poslova zbog kojih ćete morati češće da putujete.

RAK

Sa Venerom u polju ličnosti, omiljeni ste i popularni gde god da se pojavite, naročito u društvu suprotnog pola. Novac pristiže preko saradnje sa strancima i muškarcima, ma kog pola da ste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.