Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST 2016. GODINE: Rak uživa, Ovan je konfuzan, mesec...

LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST 2016. GODINE: Rak uživa, Ovan je konfuzan, mesec strasti za Vodoliju

148
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 16. do 23. jula 2017

Ljubavni horoskop za avgust 2016: Donosimo vam sudbinu zapisanu u horoskOpu. Šta vas čeka na ljubavnom polju u mesecu avgustu 2016 godine? Pročitajte ljubavni horoskop za avgust 2016.

 

Ovan

Kada je ljubav u pitanju, Ovnovi će biti sasvim zbunjeni i konfuzni. Pomešana osećanja u vama napraviće da se osećate nesigurno, pa ćete od ljudi iz svoje okoline potražiti savet, ali je najpotrebnije da krenete za svojom intuicijom. Velika očekivanja u ljubavi biće jedan od razloga zbog kojih ćete se osećati totalno zbunjeno. Nećete očekivati mnogo samo od sebe, već i od partnera sa kojima budete ulazili u kraće veze, pa je potrebno da se čuvate razočaranja. Nemojte se baviti nebitnim stvarima kada je vaša veza u pitanju, jer ćete tako samo pokvariti odnos sa partnerom, već realno sagledajte situaciju u svakom momentu. Bilo kako bilo, imaćete jedan buran i malo lošiji period kada su veze u pitanju. Znajte da ovo nije dobar period za započinjanje romansi ukoliko ste slobodni pripadnik ovog horoskopskog znaka. par

Bik

Bikovi će u narednom periodu i avgustu biti veoma povučeni kada je ljubav u pitanju. I sami ćete biti svesni svoje nemogućnosti da se otvorite emotivno prema nekome, što će vas svakako odvlačiti od stvaranja novih poznanstava i mogućih veza. Potrebni su vam mir i tišina, a izgleda da će vam period samoće i odgovarati, kako biste raščistili sa sobom i psihički i emotivno. Sve ovo će uticati da ni na polju komunikacije ne funkcionišete najbolje. Poslovne okolnosti će dosta uticati na vaše emotivne planove, pa ukoliko nešto krene na loše, toliko ćete i vi biti zatvoreniji za ostvarivanje nečega novog ili ćete sav stres ispoljavati prema svom partneru, što će i vašu vezu dovesti u manje probleme. Potrebno je da postavite prioritete, te prema tome odlučite šta je za vas najbolje.  

Blizanci

Blizance očekuje jedan sasvim lep period. Ukoliko ste slobodni, veoma je moguće da ćete na nekom putovanju, nekoj svečanoj prilici ili negde gde niste tako često upoznati interesantnu osobu koja će vas sasvim osvojiti. Najverovatnije će biti nešto stariji od vas, ali to ne znači da ćete imati problema, već da veoma lako možete započeti jednu ozbiljnu i kvalitetnu vezu. Ovo je posebno plodan period za one koji su u zrelijim godinama. Za sve one koji su već u vezi, sa partnerom ćete imati poseban odnos koji će vam veoma odgovarati, pa ćete uživati u nežnosti i pažnji koju vam pruža. Nemojte samo da se opustite previše, jer i na dobroj vezi je potreban konstanatn rad i ulaganje. Pokazujte ljubav čak i onda kada ne mislite da je to potrebno, time ćete samo ostvarivati još bolji kontakt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.