Dnevni horoskop za 22. jul 2017

Dnevni horoskop za 26. jul 2016: Dan odlično počinje za sve one koji danas moraju da rade, da uče ili proučavaju nešto novo. Moguće su neke dobre vesti, ili vesti koje će u budućnosti da se ispostave kao dobre. Oni koji putuju, koji su već na odmoru će i dalje da uživaju punom parom. Pročitajte dnevni horoskop za 26. jul 2016. godine.

 

Danas su mogući manji problemi, stres ili iznenadne promene dogovora i planova, pa izbegavajte rutinu, ne dozvolite da vas nešto ili neko naljuti i nigde ne žurite. Gledajte da definišete koje su to negativne stvari i pojave oko vas i da ih otklonite iz svog života, ili bar da im ne pridajete na značaju.

Drugi deo dana opušteniji, odličan za odmaranje i druženje, a ko je u mogućnosti da provede veče uz pićence u prirodi, neka to i uradi, prijaće mu malo tišine i bega od gradskih gužvi. Veče provedite mirno, već sutra imamo zanimljiv dan i bolje da ga odmorni dočekamo…

OVAN

POSAO

Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.

LJUBAV

Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.

ZDRAVLJE

Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

devojka

 

BIK

POSAO

Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.

LJUBAV

Nema razloga da oklevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

BLIZANCI

POSAO

Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritizersko mišljenje. Ukoliko se previše udaljite iz saradničkih krugova, očekivaće vas dodatne komplikacije.

LJUBAV

Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.