Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. jul 2016. godine: Škorpija u emotivnom raskoraku, Ovan vrlo ambiciozan a Devica igra dvostruku igru

Dnevni horoskop za 26. jul 2016: Dan odlično počinje za sve one koji danas moraju da rade, da uče ili proučavaju nešto novo. Moguće su neke dobre vesti, ili vesti koje će u budućnosti da se ispostave kao dobre. Oni koji putuju, koji su već na odmoru će i dalje da uživaju punom parom. Pročitajte dnevni horoskop za 26. jul 2016. godine.

 

Danas su mogući manji problemi, stres ili iznenadne promene dogovora i planova, pa izbegavajte rutinu, ne dozvolite da vas nešto ili neko naljuti i nigde ne žurite. Gledajte da definišete koje su to negativne stvari i pojave oko vas i da ih otklonite iz svog života, ili bar da im ne pridajete na značaju.

Drugi deo dana opušteniji, odličan za odmaranje i druženje, a ko je u mogućnosti da provede veče uz pićence u prirodi, neka to i uradi, prijaće mu malo tišine i bega od gradskih gužvi. Veče provedite mirno, već sutra imamo zanimljiv dan i bolje da ga odmorni dočekamo…

OVAN

POSAO

Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.

LJUBAV

Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.

ZDRAVLJE

Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

devojka

 

BIK

POSAO

Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.

LJUBAV

Nema razloga da oklevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

BLIZANCI

POSAO

Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritizersko mišljenje. Ukoliko se previše udaljite iz saradničkih krugova, očekivaće vas dodatne komplikacije.

LJUBAV

Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

seven + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.