Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2018: Jarcu teško ko može...

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2018: Jarcu teško ko može da odoli, Lav nezadovoljan, Vaga krije osećanja

45
0
Definitivno treba da očekuju neočekivano: Ovi horoskopski znaci će imati najuzbudljiviji ljubavni život u aprilu 2019. godine

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2018: Saznajte da li će zvezde biti naklonjene prema vašem emotivnom životu tokom prve polovine maja 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete da idete. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

BIK

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

BLIZANCI

Osećaćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

RAK

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rešavaćete iskrenim zagrljajima bez reči. Oni u stabilnim vezama shvatiće da je najbolje da jednostavno vole bez previše reči. Samci neka naklonost pokažu delima. Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2018

LAV

Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite je poboljšati čim pre, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još živcirati, a treći će biti ravnodušni.

DEVICA

Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatiće postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.