Dnevni horoskop za 9. septembar 2018

Dnevni horoskop za 28. april 2018. Danas je dan za odmor, uživajte u divnom proletnjem danu.

Leto kao da je počelo, iskoristite ga na svoj način, odmorite od prethodnih dana i aspekata.

Komunikacija danas na zavidnom nivou, trudite se da ugodite svima u okruženju. Posebno osobama iz bližeg okruženja, prvenstveno mislimo na porodicu, piše današnji dnevni horoskop.

Javite se starijim rođacima koje dugo niste čuli, da vam ne bi jednom zamerili što ne mislite na njih, ili ih obiđite, biće im drago. Prisetite se i starih prijatelja, a ukolio ste bez partnera, moguće da će se izroditi neke simpatije iz tog okruženja. Sve u svemu, jedan lep, ugodan dan je pred vama, budite u dobrom društvu, a i sami doprinesite da vam bude ugodno.

Ovan

POSAO

Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.

LJUBAV

Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Dnevni horoskop za 28. april 2018. Danas je dan za odmor, uživajte u divnom proletnjem danu.
Dnevni horoskop za 28. april 2018. Danas je dan za odmor, uživajte u divnom proletnjem danu.

Bik

POSAO

Neko iznenada remeti Vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice.

LJUBAV

Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

LJUBAV

Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, unosite više vitamina…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.