Mlad Mesec u Ovnu 24. marta 2020: Devici donosi novac, Vodoliji pregovore za budućnost, Raku pomažu žene na putu do uspeha
Mlad Mesec u Ovnu 24. marta 2020: Devici donosi novac, Vodoliji pregovore za budućnost, Raku pomažu žene na putu do uspeha

Ovan

Venera će se nalaziti u 3. kući od vašeg Sunca. Kod vas maksimalno dolazi do izražaja komunikacijska crta Venere u Blizancima. Očekuje vas mnogo komunikacije s drugim ljudima, mnogo više nego inače. Neki poljuljani odnosi bi se mogli obnoviti, ali bez većeg uspeha. Pored komunikacije vezano uz realizovanje ideja, intenziviraće se komunikacija sa svim bliskim ljudima, prijateljima, dobrim poznanicima, rođacima,komšijama. Sada je pravo vreme da se potrudite da shvatite druge i pomognete im. Upamtite – svako od nas ima svoju priču. Da bi vas drugi razumeli, potrebno je da i vi njih razumete i ne osuđujete. U ovom periodu mnogi od vas će uživati u tračanju, što i nije tako loše, u smislu izduvnog ventila, ali pazite da ne preterate.

Mnoge očekuju zanimljiva poznanstva putem društvenih mreža i interneta. Povoljan je period za kupovinu savremenih sredstava komunikacije, kao što su mobilni telefoni, kompjuteri, lap-top uređaji, tablet uređaji, i sl. Takođe, jako je povoljno za rešavanje sve što se tiče vašeg voznog parka, npr. kupovina novog auta, prodaja, renoviranje i adaptacija postojećeg. U slučaju da imate da sklopite neki važan ugovor, samo dobro promotrite svaku njegovu stavku, konsultujte stručno lice i sve će biti u redu. Ukoliko imate da rešavate nekakva papirološka pitanja, konačno će vam se “osmehnuti sreća”.

Poruka Venere u Blizancima za svaki znak

Bik

Finansije su na dnevnom redu. Niti malo čudno za vas, dragi Bikovi. Prošli period vam nije finansijski bio naklonjen, ali sada se stvari menjaju na bolje. Naime, Venera se u 2. kući od Sunca, a 2. kuća predstavlja materijalne vrednosti i novac. Pružaju vam se sjajne prilike da rešite svoje finansijske izazove, kao i da poboljšate prihode kroz nove radne aktivnosti. Ukoliko imate poteškoća s povratom novca koji vam duguju, sada se intenzivirajte i budite uporni, urodiće plodom. Možda će biti odlaganja, ali ishod je pozitivan, to je najvažnije.

Pored toga, Venera u vašoj 2. kući nastavlja hedonističku crtu, posebno što se tiče uživanja u hrani i raznim delikatesima. Pazite na kilažu, jer ako preterate možete imati problema s unutrašnjim organima.

Na ličnom planu, prolazite kroz fazu velike transformacije i iskorenjivanja svih nagomilanih, duboko potisnutih neugodnih emocija, što nije lak proces, ali u završnici donosi veliko buđenje.

Nakon 19.05. bićete mnogo pozitivnija osoba, koja ima daleko definisanije ciljeve i čvršće stavove.

Blizanci

Venera se nalazi u kući u kojoj je vaše Sunce. Idealno za nove poduhvate. Intenzvirajte se, vezano uz sve što predstavlja vaše istinske želje i težnje. Ne sumnjam da hoćete. Ako ste stariji i uverili su vas kako nemate šta više da tražite od života, i te kako imate. Samo je važno oslušnuti svoje emocije, osviestiti ono što vam predstavlja ugođaj i držati fokus na tome. Ne obraćajte pažnju na stavove okoline. Možda, ukoliko se usmerite ka realizaciji vaših duboko skrivenih potencijala i ciljeva, ta okolina počne da vas gleda čudno, ali zapitajte se – Plaćaju li vam oni račune?- i sve je jasno kao dan. Zar ne!?

Poruka Venere za ovaj period je – Udahnite život punim plućima i budite u svakom trenutku svoji. Pored toga, mnoge od vas očekuju vrlo zanimljiva poznanstva s osobama s kojima imate mnogo podudarnosti. Ta poznanstva mogu prerasti u snažna prijateljstva i-ili u lepe i skladne emotivne veze.

Što se finansija tiče, dolazi do stabilizacije, samo je važno iskoreniti sva negativna uverenja u vezi s novcem, što vama kao futuristima nikako ne pada teško.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.