Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. april 2018. Sunce u trigonu sa Saturnom, Ovan...

Dnevni horoskop za 29. april 2018. Sunce u trigonu sa Saturnom, Ovan uporan, Rak da sačuva prisebnost, Škorpija optimistična.

89
0
Dnevni horoskop za 19. jun 2018.
Dnevni horoskop za 19. jun 2018.

Dnevni horoskop za 29. april 2018. Drugi dan vikenda Sunce je u trigonu sa Saturnom, pred nama je odličan dan u svakom smislu. Kreće dobra energija za uspeh, zahvaljujući vama samima, sreća je tek usputna.

Trigon koji donosi snagu i odlučnost, posebno u razgovorima sa starijim ljudima, s kojima ćete uživati u razgovorima i planovima za dalju budućnost, piše današnji dnevni horoskop. Ovo je vreme retrospektive, bićete rešeni da završite započete poslove, ali i prekinete sve što niste u stanju da dovršite, po cenu da snosite posledice. Ne osvrćite se ka gubitku, jer dobitak je mnogo veći, a to je nekoliko pouka za ceo život. Ovo je vreme vežbanja discipline i strpljenja. Energija koja vodi uspehu lagano, korak po korak, ali prožeta optimizmom i odlučnošću. Svako dobro i uspešan dan vam želimo.

Ovan

POSAO Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo. LJUBAV Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera. ZDRAVLJE Osećate se dobro.
Dnevni horoskop za 29. april 2018. Sunce u trigonu sa Saturnom, Ovan uporan, Rak da sačuva prisebnost, Škorpija optimistična.
Dnevni horoskop za 29. april 2018.

Bik

POSAO Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju. LJUBAV Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite. ZDRAVLJE Niste u kondiciji.

Blizanci

POSAO Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. LJUBAV Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. ZDRAVLJE Moguća prehlada…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.