Home Ljubavni horoskop Igranje i srcima i vatrom: Ova 3 horoskopska znaka biće na velikom...

Igranje i srcima i vatrom: Ova 3 horoskopska znaka biće na velikom ljubavnom iskušenju tokom maja 2018. godine

88
0
Igranje i srcima i vatrom: Ova 3 horoskopska znaka biće na velikom ljubavnom iskušenju tokom maja 2018. godine

Ljubavne igre, flertovi, zavođenje i veliki izazovi obeležiće majske dane tri pripadnika Zodijaka. Naročito treba da se paze oni koji su u braku jer mnogo toga stavljaju na kocku, a vrlo lako bi zbog pomućenog uma i kratkotrajne strasti mogli da izgube ono što su godinama gradili. Saznajte koji su to horoskopski znaci kojima maj 2018. godine neće biti ni najmanje monoton na emotivnom planu.

BLIZANCI

Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, se nalazi u Blizancima sve do 19. maja 2018. godine. Vaše ljubavne želje biće izraženije ili ćete ih vi direktno izraziti, bez zadržavanja. Upustićete se u flertove, osvajanje, ljubavne igre, zavođenje i izazove. Uživaćete u pažnji koju će vam pokloniti osoba koja vas privlači. Pazite, nemojte slati pogrešne signale! Žeđ za flertom može se pogrešno protumačiti, imajte to na umu, posebno ako ste u braku. Tokom maja očekujte iskušenja, uključujući i ona ekstremna, ali nemojte sve stavljati na kocku. Jupiter, vladar partnerstva i braka Blizanaca, pravi trigon s Neptunom. Igranje i srcima i vatrom: Ova 3 horoskopska znaka biće na velikom ljubavnom iskušenju tokom maja 2018. godine To je aspekt koji otvara vrata romantici, pomirenju i otkrivanju zajedničkih ideja i ciljeva. Nakon 18. maja većina Blizanaca uživaće u podršci i razumevanju voljene osobe ili će doseći tačku u kojoj brak neće biti monoton ili obaveze neće biti samo nešto što se mora odraditi. Ipak, neće sve biti med i mleko. U periodu od 25. do 27. maja 2018. godine poželećete da budete sami, nećete otvoreno pokazivati svoju ljubav ili ćete smatrati da vas voljena osoba ne ceni dovoljno ili da se ponaša sebično. Na neki način veza u vašem odnosu može biti novac. Ograničenja će vam pomoći da spoznate da li je vaša veza građena na solidnim temeljima ili ne.

VODOLIJA

Prve dve dekade maja 2018. godine donosi poteškoće u komunikaciji s voljenom osobom. Lako će doći do svađe, a glavni razlog bi mogao biti novac. Novac bi mogao biti i glavna veza među vama. Razgovaraćete o starim temama i neke tajne mogu isplivati, pa se uzajamno poverenje može izgubiti. Voljena osoba biće nezadovoljna načinom na koji raspolažete sa zajedničkim sredstvima, može se raditi o kreditu za nekretninu ili o pozajmici. Nemojte ni pokušati pobeći od obaveza i priznajte svoje greške! Odvojite vreme za porodični život i za decu, iako bi radije izašli s društvom. Mars ulazi u Vodoliju 16. maja 2018. godine i mogli bi postati malo pakosni. Pripazite da ne uvredite voljenu osobu. Nakon 21. maja kada Sunce, vladar kuće partnerstva, ulazi u vašu kuću ljubavi stvari postaju bolje. Vratiće vam se dobro raspoloženje i želja za igranjem i flertovima, a mogli bi ući i u novu vezu. Imaćete uspeha u pokušajima osvajanja osobe koja vas privlači. Ako ste u braku, mogli bi doći u iskušenje, ali to vam ne savetujemo! Nađite stvari u kojima uživate i vi i voljena osoba i družite se više.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.