Coronavirus

Astrologija i ljubav: Veze započete u proleće, u vreme vladavine Bika, biće čvrste i stabilne, baš kao i one koje su započete u vreme kada se Sunce nalazilo u vladavini mračne Škorpije

STRELAC

Veza koja je započela u vladavini vedrog Strelca, temelji se na uzajamnom poštovanju i razumevanju. Partneri se ne opterećuju ljubomorom i sumnjama, i nisu jedan od onih parova koji svuda idu zajedno. Lična sloboda i nezavisnost svakako su jedna od bitnijih činjenica u ovoj vezi.

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2020. GODINE: Strelca prati sreća, Bik na ljubavnom ispitu, Lav će biti pobednik!

JARAC

Ova veza možda nije ispunjena nežnostima, toplinom i romantičnim gestovima, ali je stabilna i partnerima pruža osećaj sigurnosti. Oni poštuju jedno drugo i nikada ne započinju sa svađama, emocionalnim ucenama i manipulacijama. Sve probleme brzo i lako rešavaju. Poštuju novac i sigurnost koju im pruža. Ipak, trebalo bi više da se potrude oko nežnije strane veze, kako se međusobna bliskost ne bi izgubila.

Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

Astrologija i ljubav

Astrologija i ljubav

VODOLIJA

Ovu vezu bi najlakše mogli opisati kao pomalo neobičnu i veoma zanimljivu. Možda se na prvi pogled radi o ljudima koji ne odgovaraju jedno drugom, ali su u stvari savršen par. Odsutnost ljubomore odličan je temelj za uspostavljanje stabilnog odnosa. Veza bi mogla dugo potrajati, ukoliko se partneri ne budu međusobno “gušili”.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Ljubavni horoskop za oktobar 2020. Bikovima nailazi stabilan period, Blizanac blista i šarmira, emotivan i komplikovan mesec pred Rakovima, Škorpija ima kosmičku šansu

RIBE

Ako ste nežni, romantični i tražite stalne izlive ljubavi, ovo je idealna veza za vas. Velika ljubav i naklonost, koju partneri osećaju jedno prema drugom su garancija uspeha. Ova veza će biti ispunjena emocijama, pa i povremenim dramama, ali u osnovi će oba partnera paziti na voljenu osobu i neće im biti teško da se povremeno žrtvuju zbog zajedničke ljubavi.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.