Zvezde su im baš naklonjene ovog meseca: Ženama iz ova 3 horoskopska znaka maj 2020. doneće sreću
Foto: freepick.es

Jasno je da je trenutna situacija prilično neizvesna, pa čak i prilično napeta. Međutim, mesec maj će za neke – usprkos velikim izazovima – zaista biti dobar mesec. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka mogu već sada da se raduju

Gde su naše granice? Saturn, strukturna planeta, ukazaće nam ovog meseca na slaba mesta u sistemu – i savetuje kako se boriti s konsekvencama. Naime, isplati se! Uh, kako prolazi vreme – uplesale smo u peti mesec ove godine – same ili maksimalno u dvoje. Kojim horoskopskim znakovima će mesec maj – usprkos svemu – prirediti mnogo sreće i dobrog raspoloženja, otkrićemo ti odmah…

Bik

Osobe rođene u ovom znaku dobro se osećaju u svojoj koži. Maj će biti mesec kad će Bik osetiti da se voli te da je dobar tačno ovakav kakav je. Odjednom vidi sve svoje kvalitete pa se fokusira samo na pozitivne strane i osećanja. Osim što mu to daje dobro zračenje, daje mu i puno elana i istovremeno i unutrašnji mir.

Lav

Dok drugi više nemaju ideja šta da rade za vreme karantina, Lav (još uvek) cveta. Svejedno šta radi, svemu pristupa s puno kreativnosti i s namerom da obogati i oraspoloži svakodnevicu. Svejedno isprobava li nove recepte, eksperimentiše s autfitima ili počinje opet da se bavi starim hobijima poput fotografiranja, pletenja ili herbarijuma. Za ovaj horoskopski znak sve može biti umetnost pa će za njega ovo vreme biti nezaboravno.

Devica

Poslednjih nekoliko nedelja bile su teške za osobe rođene u znaku Device. Od brojnih briga i upitnika u glavi nisu mogle jasno da razmišljaju i vide (ponekad čak ni da udahnu kako treba). Sada se magla lagano razilazi pa je teret mnogo lakši. Ovaj horoskopski znak je sada spreman da usmeri pogled na nove horizonte i to mu daje nadu.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.