Dnevni horoskop za 17. septembar 2016

Venera, planeta ljubavi i novca, jednom godišnje prelazi preko znaka Lava u kojem će se ove godine zadržati do 5. avgusta, kada ulazi u znak Device.

 

Vrlo kratko, samo početkom perioda, obrazuje trigon sa Marsom, simbolom strasti i izazovan aspekt sa planetom raskida Uranom, a tokom cele nedelje konjunkciju sa Merkurom, koja pogoduje umetnicima. Krajem perioda, Venera počinje da obrazuje trigon sa Saturnom, aspekt koji utiče na stabilizaciju poljuljanih odnosa u emotivnim vezama, pišu Večernje novosti.

par

Pošto je Neptun planeta mašte, intuicije, talenata i vizija, a Venera ljubavi i novca, ovaj aspekt, pored paralelnih veza, može da donese i paralelne ili tajne izvore prihoda. Prelazak Venere preko znaka Lava, najviše će uticati na Bikove, Vage i Ribe.

Izazovan aspekt između Venere i Neptuna, planete romantike i zaljubljivanja, budi emotivni zanos, donoseći često platonsku ljubav, ali i egzaltirana osećanja koja prethode mučnim ljubavnim iskustvima i razočaranjima. Ova inkonjunkcija može da bude inspirativna za umetnike, muzičare i plesače, a utiče i na lekare koji se bave alternativnim vidovima lečenja, psihologe, farmaceute, naučnike i sportiste.

OVAN

Venera u petoj i Mars u astrološkoj kući tajni opominje na oprez ako sarađujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Vaša “mala” avantura može ozbiljno da ugrozi odnos sa partnerom.

devojka

BIK

Vaš vladalac Venera, planeta novca i Mars u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi vam romansu sa osobom koja zbog posla često putuje. Moguća promena radnog mesta ili posla.

BLIZANCI

Aspekt između Venere i vašeg vladaoca Merkura donosi vam mogućnost proširenja obima posla i saradnje sa velikim firmama. Ako ste mladi, možete da dobijete stipendiju za inostranstvo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.