Home Horoskop Venera u Lavu stvara plodno tlo za tajne veze ali i za...

Venera u Lavu stvara plodno tlo za tajne veze ali i za paralelne izvore prihoda

96
0
Dnevni horoskop za 17. septembar 2016

Venera, planeta ljubavi i novca, jednom godišnje prelazi preko znaka Lava u kojem će se ove godine zadržati do 5. avgusta, kada ulazi u znak Device.

  Vrlo kratko, samo početkom perioda, obrazuje trigon sa Marsom, simbolom strasti i izazovan aspekt sa planetom raskida Uranom, a tokom cele nedelje konjunkciju sa Merkurom, koja pogoduje umetnicima. Krajem perioda, Venera počinje da obrazuje trigon sa Saturnom, aspekt koji utiče na stabilizaciju poljuljanih odnosa u emotivnim vezama, pišu Večernje novosti. par Pošto je Neptun planeta mašte, intuicije, talenata i vizija, a Venera ljubavi i novca, ovaj aspekt, pored paralelnih veza, može da donese i paralelne ili tajne izvore prihoda. Prelazak Venere preko znaka Lava, najviše će uticati na Bikove, Vage i Ribe. Izazovan aspekt između Venere i Neptuna, planete romantike i zaljubljivanja, budi emotivni zanos, donoseći često platonsku ljubav, ali i egzaltirana osećanja koja prethode mučnim ljubavnim iskustvima i razočaranjima. Ova inkonjunkcija može da bude inspirativna za umetnike, muzičare i plesače, a utiče i na lekare koji se bave alternativnim vidovima lečenja, psihologe, farmaceute, naučnike i sportiste.

OVAN

Venera u petoj i Mars u astrološkoj kući tajni opominje na oprez ako sarađujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Vaša “mala” avantura može ozbiljno da ugrozi odnos sa partnerom. devojka

BIK

Vaš vladalac Venera, planeta novca i Mars u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi vam romansu sa osobom koja zbog posla često putuje. Moguća promena radnog mesta ili posla.

BLIZANCI

Aspekt između Venere i vašeg vladaoca Merkura donosi vam mogućnost proširenja obima posla i saradnje sa velikim firmama. Ako ste mladi, možete da dobijete stipendiju za inostranstvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.