Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. jul 2016. godine: Rak se zabavlja, Riba je...

Dnevni horoskop za 14. jul 2016. godine: Rak se zabavlja, Riba je zaljubljena a Devica zahtevna

98
0

Dnevni horoskop za 14. jul 2016. godine: Ovan ide ka cilju, Bik na novoj vezi, Blizanci ozbiljni, Lav radi, Vaga odlučna, Škorpija raskida, Strelac zapoveda, Jarac odlučan, Vodolija sa zvezdom vodiljom. Ovo je današnji horoskop za 14.07.2016. godine. Vaš vodič kroz zvezde, piše Luftika.

 

OVAN

Posao Imate jasan cilj kojem stremite. Ne želite da vas dezavuišu nepotrebne činjenice kojih neko nije vredan ovaj put. Pokušaćete da se kotirate na solidno mesto po zasluzi. Ljubav Ukoliko ste u vezi sa jednim od predstavnika zemljanog znaka nećete pogrešiti ukoliko budete bili pri stavu da treba da učvrstite ovu vezu. Zdravlje Pijte dovoljno tečnosti. PSIHOLOŠKI TRIKOVI da izdominirate u društvu: Uz ove savete sva vrata će vam biti otvorena

BIK

Posao Ne želite da se osećate loše zbog nečije krivice. Niste vi loše postupili koliko se samo loše odrazila odluka kolege za vas. Ljubav Imate nameru da se spojite sa nekim i u tome uspevate u većoj meri. Ne ostavljate utisak teške i zahtevne osobe već prijatne u komunikaciji. Zdravlje Proverite hormonski status.

BLIZANCI

Posao Osećaj koji imate kada su u pitanju trenutni aspekti su veoma zahtevni kada ste vi u pitanju. Ne pokušavajte da donosite odluku samostalno već budite u kolegijalnom odnosu. Ljubav Isuviše ste ozbiljni kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u poslednjem trenutku ali ona može da bude pogubna za vas. Zdravlje Proverite nivo šećera u krvi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.