ASTRO

Venera u kvadratu sa Saturnom: 1000 razloga zbog kojih ne smeš da odbaciš ljubav

U trenutku kada nam dođe da vrisnemo o emocijama, mi ćutimo. Progutamo taj deo sebe. I nastavljamo.

HOROSKOP

“Jer se njene reči prevesti ne mogu u jezik živih, sve se uvuklo pod kožu…”

 

Venera će biti u kvadratu sa Saturnom od 7. do 12. oktobra 2015. godine.

Navikli smo na susrete Venere i Saturna, možda nikad dovoljno. Jer kao da se koža snena sastaje sa svojom kičmom. Kao da se ruke sastaju sa okovima. Kao da se uteg zapleo u svoju težinu. Vrednosti koje učimo nikad dovoljno dobro izrečene. Blokira nas. Jezik nemušto ćuti taj gorak okus ljubavi. I sve nam teže pada to…

Nekako kao da smo uvek na granici ludila i suzdržanosti. Ni jedna strana ne ume da prevagne. Unutar nas prodiranja, oštra, seku naše puteve. I onda tako neludi od htenja rasparamo svoje telo da bismo se oslobodili svega onoga u nama.

Pa paramo odnose, prekidamo veze, razbijamo se o zid. Pa svaki pokušaj i svako iščekivanje i svako neplanirano trajanje smatramo preprekom. Ništa nam ne ide teže od nositi se sa nama samima.

U trenutku kada nam dođe da vrisnemo o emocijama, mi ćutimo. Progutamo taj deo sebe. I nastavljamo. Ne umemo da izrazimo svoj bol. Svesni da zrelost od nas traži nešto sasvim drugo, a mi, zarobljeni na bilo kojem mestu na svetu, prepoznajemo se. I samo to nam je dato, mislimo. A dato nam je mnogo više. Samo… ne znamo. Ili ne želimo znati.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

…nastavak na sledećoj strani

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.