Sedaš na wc šolju i posle 5 sekundi shvataš da je mokra. OPET. Nisi ni navukla gaćice kako valja a već se dernjaš na sav glas kako je seljačina i da ne veruješ da i posle 156 opomena on tera po starom, a onda ciljaš tamo gde najviše boli: ” Kad ne umeš da ga nacentriraš tamo gde treba, što me uopšte čudi da omašiš nad WC šoljom? ”.

On kritiku stoički podnosi jer se nada da si u PMS-u pa otud tolika bujica ružnih reči i izvlači kontraargument. On je negde čit’o (opa, našla si nekog načitanog!) da se mikrobi iz šolje mnogo brže šire kad pustiš vodu dok je daska podignuta. Pa onda, što bi se cimao i non stop je podizao i spuštao kad je ovako lakše, a time štiti i vaše zdravlje. Pitaš se kako je moguće da od onakvog gospodina kakav je njegov tata, koji pri svakoj poseti vama uredno podigne i spusti dasku, nastane ovakav kreten. A možda nije do gena nego do horoskopskog znaka?

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

OVAN 

Što bi rekla Ana Nikolić, vatreni znak na nebu jak. Od njegove jačine i tvrdoglavosti ne može da se živi, ratobornosti takođe. Ne bi ti taj popustio i rekao da si u pravu što mu zvocaš oko tamo neke daske. On živi 300 na sat, dinamika mu je drugo ime, nema taj kad da se bavi trivijalnim ”digni- spusti” radnjama, on uđe u klonju, završi šta ima i samo izađe. Tad često zaboravi da opere ruke, a kad to ipak učini traži pohvalu ko dete koje je 1. put samo vezalo pertle, jer Ovnovima partnerkino priznanje znači više od svega. A kad ti ne želiš da mu popustiš, već ga nateraš da zajedno uđete u kupatilo ne bi li mu pokazala njegovo sramno delo, posle 5 minuta žučne svađe svojom impulsivnošću i energijom te saseče i op, ti ni ne znaš kako si se našla sa njim na veš mašini, a još manje se sećaš zašto ste uopšte u kupatilu. Dečko prosto voli da bude predvodnik i da dominira, pa te zato s veš mašine često prebaci u tuš kabinu. Shvati, on je taj koji voli da ostavlja tragove (pa taman oni i na wc šolji bili), ali se za njima ne osvrće. A priznaj da ti i nije toliko do podignute daske nego izazoveš svađu da bi te bacakao po kupatilu.

fun-707242_640

 

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.