Uskoro će postati veliki srećnici: 3 horoskopska znaka kojima će proleće 2020. godine biti najbolje u životu
Uskoro će postati veliki srećnici: 3 horoskopska znaka kojima će proleće 2020. godine biti najbolje u životu

Pogledajte da li ste vi među ovim srećnicima

Iako kalendarski nismo još toliko blizu proleća, astrolog Aleksandra Bjeljac za telegraf.rs otkriva kojim znacima Zodijaka se na proleće osmehuje sreća.

Ova tri znaka mogu se nadati neverovatnoj energiji i snažnim emocijama, kao i iznenadnim poslovnim obrtima.

Vodolija

Budite spremni na nova poznanstva. Preko njih možete upoznati poslovne partnere koji će kasnije u vašoj karijeri odigrati važnu ulogu. Može vam se ovog proleća desiti jedna velika ljubav. Pojaviće se neko ko će vas osvojiti na prvi pogled svojim šarmom i intelektom. Ta osoba ići će ispred vremena, baš kao i vi, ali ćete savršeno pratiti korak jedno drugom. Stoga, srećno buđenje emocija, ovog proleća. Uspećete da razrešite neke komplikovane situacije, koje su, izgleda, mesecima “sedele za vašim vratom”.

Blizanci

Proleće donosi promene kada je vaš znak u pitanju. Možda i najznačajnije promene u celom Zodijaku. Pratite svoje srce, osluškujte kuda vas vodi, ne plašite se emocija i nećete pogrešiti. Ovog proleća možda svi oni koji su sumnjali u vas i neke vaše sposobnosti, budu morali da skinu kapu pred vašim podvizima. Jednostavno, za vas neće biti prepreka. Dokazaćete se najpre sebi, a onda i drugima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, rešiće se, ali posredstvom nekih drugih osoba. Očekujte pomoć kojoj ni u snu niste mogli da se nadate.

Vaga

Bićete puni neke pozitivne energije i želje za novitetima. Činićete mnogima, a onda će se te zasluge nenadano vraćati. Proleće će u vama doneti jedno potpuno buđenje, čak i sa partnerom. Sve ono što je bilo mrtvo ili uspavano, dobiće novu snagu i volju. Slobodni će imati nekoliko ponuda, ali uključite svoj razum, kako vas požuda ne bi odvela u pogrešne ruke. Nemojte se začuditi ako vam komplimenti suprotnog pola budu pristizali dok sedite u kafiću – vi ćete pleniti ovog proleća.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.