Verovali u horoskop ili ne, morate verovati u kretene. Oni su realni i svuda su oko nas. Kada maštate o divnoj vezi, ljubavi ili braku u obzir uzmite i vreme koje je neophodno da uložite u procenu odabrane osobe. Ukoliko se oglušite o ovaj savet, veza će vam biti pakao, smoriće vas ljubomorom, neodgovornošću i ostalim sranjima, a posle nemojte Piletu da kukate u komentarima.

Saznajte da li je vaš “gospodin” savršeni zaista dobar izbor za pravu, ozbiljnu vezu ili je samo klasična dileja sa kojom gubite dane i gomilate suvišne kilograme… Evo vam ga na, pa pročitajte koji horoskopski znakovi su najbljutaviji i najveći pajseri u vezi!

Ovan

Vernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, đubre će istog trenutka da te prevari. Bole ga stojko što to nije ok. Ali, ako se istinski zaljubi, (što nema šanse ukoliko niste fantastični), Ovan voli svim svojim srcem i onim drugim, da ne kažem ku*cem.

Ljubomora i komplikovanost: 75%

Bik

Vernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Pogotovo ako im je partnerka puna para. Javno, nisu skloni prevarama i verni su partneri, a u realnosti non stop maštaju o nekom drugom. Fizičko iskušenje im nije preteran problem, pa će mu se sigurno odupreti u realnosti, ali će sutra ceo dan da maštaju kako bi bilo da su ipak prevarili. Ako vam ovo ne smeta, šta ću vam ja…

Ljubomora i komplikovanost: 65%

Blizanci

Vernost: Iako možda žele da budu verni i odani, oni mukice to ne umeju. voleć vas neko vreme, a onda prc! Nakon nekoliko meseci, smuvaće se sa vašom prijateljicom. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da flertuju i da se muvaju, čak i kada neće da vam daju, oni će vas ložiti i folirati. Kada se istinski zaljube, Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu verni, ali samo sebi. Ipak, dobri su za avanture i seks pod uticajem alkohola. E, da ima i pametnih ljudi u ovom znaku…

Ljubomora: 25% jer ih nije briga baš za vas, a komplikovanost, bogami 89%

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.