Home ASTRO PRECIZAN JEVREJSKI HOROSKOP: Pogledajte vaše osobine, sudbinu i koliko ćete živeti

PRECIZAN JEVREJSKI HOROSKOP: Pogledajte vaše osobine, sudbinu i koliko ćete živeti

1590
0

Pronađite svoj znak i saznajte koliko ćete godina živeti, ali i kakav će vam kvalitet života biti

Iako jevrejska astrologija ima zajedničke korene sa istočnjačkom i helenističkom astrologijom, ona se ipak od njih znatno razlikuje. Pronađite svoj znak i saznajte koliko ćete godina živeti, ali i kakav će vam kvalitet života biti:

TALE (Ovan)21.3. – 20.4.

Planete: Mars, Pluton Element: Vatra Osobina: Strast Kvalitet: dominantnost Mana: netolerantnost Boja: crvena Dragi kamen: dijamant Životni vek: više od 78 godina Osobe rođene u znaku Taleta imaju vatrena i žestoka osećanja. Lako i naglo se uzbuđuju, pa često nemaju dovoljno strpljenja ni samokontrole. Volja im je snažna i dominantnija od razuma. Kolerični su i eruptivni. Znaju biti grubi, brzopleti i netolerantni. Često su jednostrani i prebrzo donose sudove, ali su ipak sistematični. Izgled im je vitak. Imaju čvrst i odlučan hod, energičan izraz lica i tanke stisnute usne.Otporne su konstitucije i lako podnose napor. Bolesti od kojih najčešće pate su nagle i jake temperature, glavobolje, anemije, neuralgije, uho i nos, zubi, udarci, akutne bolesti, bubrezi. Lako se oporavljaju. Za njih je preporučljivo da u interesu zdravlja jedu brzu hranu, bez jakih začina i žestokih pića. U ljubavi su strasni i ljubomorni. Stalno traže uzbuđenja, koja, ako ne mogu naći kod kuće traže na drugim mestima. Žena Tale je elegantna, živahna, izazovna, strastvena ali i časna, pozira, voli erotiku i ljubomorna je. Taleti najčešće imaju skladne odnose sa Moznaimima (Vagama), Kešetima (Strijelcima) i Ariehima (Lavovima), a teško se slažu sa Sartanima (Rakovima) i Gediima (Jarčevima). Najviše im odgovaraju zvanja u kojima se traži temperament i stalna aktivnost: sport, vojska, industrija, građevinstvo,metalurgija, itd. Vole kratke i brze poslove. U poslu su stalno napeti, dobri su organizatori, veoma su pedantani i odgovorni. Društveni su, mada se teže snalaze u kolektivu. Mešaju se u sve i svašta, svadljive su prirode i veoma drže do sebe i svojih stavova. Imaju puno vrlina: pošteni su, iskreni, časni, verni, tačni, hrabri, patriote, istinoljubivi, često heroji. Mane su im što potcenjuju opasnost, nagli su i jednostrani, sujetni, netaktični, rasipaju snagu, netrpeljivi su, a znaju biti i despoti. Sudbina im je daradom sve stiču, bez velike pomoći sa strane. Nemaju sreće u kocki, špekulacijama, politici i u poslovima koji zahtevaju pretvaranje, toleranciju i diplomatiju. Mogu postati žrtve sopstvenih ambicija, a mogu stradati i od prenaprezanja. Zbog svog eruptivnog temeperamenta, alkohol i poroci za njih mogu biti veoma opasni.

ŠOR (Bik) 21. 4. – 20. 5.

Vladajuća planeta: Venera Element: Zemlja Osobina: stalan Kvalitet: čast Mana: gramzivost Boja: zelena Dragi kamen: topaz Životni vek: više od 74 godine Osoba rođena u znaku Šora je uporna, marljiva i čvrsto stoji na zemlji. Poverljiva je i u svemu se na nju možete osloniti. Šor je dobar organizator i efikasan realizator. Otvoren je i častan, hrabar i tolerantan. Voli umetnost i prirodu, emotivan je i nežan. Međutim, zna da bude tvrdoglav, dogmatičan, ponosan i osvetoljubiv. Veliki je materijalista, gramziv je i popustljiv prema sebi. Uživa u raskoši, lenj je, a može biti spor, osoran i netolerantnog duha. Veoma je ljubomoran i posesivan. U svemu traži sigurnost i ukoliko jednom donese odluku nikad se ne vraća nazad. Veliki je zaljubljenik u život. Žudi za radošću i srećom i trudi se da ih širi oko sebe. Pridaje veliku važnostljubavi i seksu. Svog partnera podržava u svemu, iskazuje razumevanje i vernost. U osnovi je dobroćudan, mada je oprezan i nepovjerljiv prema osobama koje ga okružuju. Njegovo poverenje nije lako steći. Kada ga zahvati dobro raspoloženje, tek tada počinje da se otvara. Prijatna okolina, jelo, piće i dobra muzika imaju na njega relaksirajući i blagotvoran uticaj. Dobar je domaćin, vezan za ognjište, porodicu i decu. Privržen je svojim principima i poštuje ustanovljeni red. Lojalan je i odan svojoj porodici, zavičajui domovini. Veoma je milosrdan prema slabima i siromašnim i uvek je spreman da im pomogne. Odlično se snalazi u finansijama i dobro ekonomiše. Zna dobro da investira i u stanju je da napravi novac takoreći ni od čega. Voli luksuz, da troši i da kupuje. Ako nije tako, Šor zna da bude tvrdica kakvog je teško i zamisliti. Vezuje se za materijalne, čvrste i solidne stvari. Uspeva kao preduzimač, u poljoprivredi, kao investitor i graditelj. Ima umetničkih sklonosti i može biti izuzetan talenat. Slabe tačke Šora su grlo, vrat i ramena. Moguća oboljenja su angina, išćašenje ramena, tumor u grlu. Potrebno je da izbegava promaje, jer one uzrokuju upale grla. Dobro je da često ispira grlo radi sprečavanja mogućih infekcija. Sklon je gojaznosti zbog neumerenog uživanja u jelu i piću. Pati od čestih gorušica i dobro bi bilo da povede računa o holesterolu. Slabe su im tačke stomak, oči, noge i srce.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.