Svi bi da probaju njihova jela: Ovih 5 znakova su najbolji kuvari u horoskopu
Svi bi da probaju njihova jela: Ovih 5 znakova su najbolji kuvari u horoskopu

Šta čini kuvara dobrim kuvarom? Mnogi će reći talent i praksa, ali portal Yourtango ističe da na kuvarsko umeće može uticati i vaš horoskopski znak. Navodno su osobe rođene u određenom horoskopskom znaku bolji kuvari od drugih jer je u njihovoj prirodi predodređeno da prave ukusna jela koja će svi obožavati. Koliko je ova tvrdnja tačna, moraćete da sami procenite.

Bik

Bikovi su izvrsni kuvari jer se prilikom kuvanja služe svim čulima. Ukus im je veoma bitan i neće poslužiti hranu s kojom nisu zadovoljni. Ništa ih ne može toliko oneraspoložiti kao loš ukus i jako im je važno da uživaju u hrani koju kuvaju i jedu.

Rak

Rakovi najviše vole da kuvaju za svoju porodicu i prijatelje u opuštenoj atmosferi. Iako nisu skloni učenju kulinarskih tehnika i trikova, jako su dobri u prženju i pečenju. Ne vole da puno eksperimentišu s hranom, ali ono što su naučili da skuvaju gotovo je uvek ukusno.

Vaga

Vage su jako dobri kuvari jer, za razliku od Rakova, obožavaju da eksperimentišu s hranom i isprobavaju nove ukuse i kulinarske metode. Zbog urođene težnje za ravnotežom, znaju kako da začine hranu u najboljom mogućoj meri. Iako se u početku drže tuđih recepata, s vremenom postanu veštiji u smišljanju svojih. Vage uče iz svojih grešaka i neće prestati da pokušavaju da usavrše jelo koje im je prethodno ispalo loše, čak i ako im za to treba deset puta.

Svi bi da probaju njihova jela: Ovih 5 znakova su najbolji kuvari u horoskopu
Svi bi da probaju njihova jela: Ovih 5 znakova su najbolji kuvari u horoskopu

Jarac

Jarčevi obožavaju da kuvaju jer ih ta aktivnost smiruje. Uživaju i u najmanjim stvarima, kao što su seckanje luka ili pranje povrća. Ne boje se zahtevnih recepata, a jednom kad im neko zahtevno jelo ispadne ukusno, oni će ga napraviti još barem nekoliko puta. Imaju veliku listu omiljenih jela i stalno na listu dodaju nova. Preferiraju zdravu ishranu i zbog toga kuvaju u manjim količinama.

Blizanci

Blizancima je ukus hrane, baš kao i Bikovima, veoma bitan i žele da imaju kontrolu nad onim što se kuva. Takođe, preferiraju zdravu ishranu jer su zdrave namirnice ukusne i hranjive. Vole da eksperimentišu sa začinima koji dolaze iz različitih delova sveta i jako dobro određuju koji će začin savršeno upotpuniti drugi i doprineti slasnom ukusu. Obožavaju hranu iz drugih kultura i obično započinju nove kulinarske trendove.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.