Najveće udavače Zodijaka: Ženama iz ova 4 horoskopska znaka udaja je glavni prioritet u životu
Najveće udavače Zodijaka: Ženama iz ova 4 horoskopska znaka udaja je glavni prioritet u životu

Ljubav i zajednički život nešto je što je svi žele, ali postoje oni koji to žele više od ostalih. U svojim potencijalnim partnerima neprestano proveravaju je li to to

BIK

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti, ne beže od obaveza i dobro se snalaze u bračnoj zajednici. Od svog partnera traže oslonac, ali ga i sami pružaju. Ako im se ne uzvrati koliko je zaslužio, otvoreno će pokazati svoje nezadovoljstvo. Nećete morati razmišljati šta ste pogrešno uradili, jer Bik nema dlake na jeziku i sve će vam reći u lice.

Ako dođe do prevare, biće jako ljubomoran, ali sami nikada nisu dovoljno spremni kako bi okončali brak. U stanju su da koketiraju sa drugima pred vama, ali ne zato da bi vas povredili, već da vam pokažu šta možete da izgubite.

RAK

Ovaj vodeni znak je veliki emotivac koji je privržen svojoj porodici. Stvoren je za brak i ako se u tome ne ostvari, bilo kakav drugi uspeh ništa mu ne znači. Upravo zato jer je emotivan Rak će zbog najmanje nesuglasice biti jako povređen. Ono što je zanimljivo je da ako se ovom horoskopskom znaku dogodi da bude u braku koji ne ide i koji se raspada, sve će učiniti da taj brak izgleda savršeno i idilično pred celim svetom, jer ne voli da drugi znaju šta se događa u njenom braku.

Protivnik je razvoda i neće dozvoliti da se osoba koja je s njim provela zajedničko vreme rastane od njega jer je celog sebe uložio u nju. Takođe smatra da porodica treba biti jedna i da to nije prava stvar ako ima samo malu naznaku koja može ugroziti njenu savršenost. Isto tako je uverenja da deca zaslužuju oba roditelja i njihovo neizmernu ljubav.

Najveće udavače Zodijaka: Ženama iz ova 4 horoskopska znaka udaja je glavni prioritet u životu
Najveće udavače Zodijaka: Ženama iz ova 4 horoskopska znaka udaja je glavni prioritet u životu

VODOLIJA

Vodolije su jako kontradiktorne što se tiče braka. One brane i čuvaju svoju slobodu, ali isto tako veruju u zajednicu. U brak ulaze iz prevelike ljubavi i ponekad previše idealizovanja partnera. Vodolije se jedino u braku razlikuju od ostalih znakova jer žele deo slobode za sebe, što im može doći glave.

Ukoliko shvate da partner sa kojim je u vezi ipak nije to što su tražili, prvo će negodovati, a zatim će se odlučiti za razvod. Nikada se neće odlučiti za varanje i afere izvan braka. Iako će ih to emotivno uništiti i usporiti, shvatiće da su doneli ispravnu odluku i nastaviće dalje kao slobodne osobe.

RIBE

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i čitav njihov život izgleda kao potraga za partnerom za kojeg će se obavezati na ovaj način. Nežne su i imaju prilično bajkovitu sliku o braku, pa zbog toga rade sve kako bi udovoljile svom partneru.

Ako dođe do nesuglasica i rasprave, uglavnom sebe smatraju krivim, jer iako sve rade za svog partnera, on je svejedno nesrećan. Spremni su da sve izdrže samo kako bi porodica ostala na okupu, čak i kada se razvod čini kao jedino razumno rešenje.

24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.