Home Horoskop Super mlad Mesec u Devici 30. avgusta 2019: Očekujte nagrade, mnoge povoljne...

Super mlad Mesec u Devici 30. avgusta 2019: Očekujte nagrade, mnoge povoljne prilike i nove početke

114
0
Astro prognoze do kraja maja 2020: Pluton, Saturn i Jupiter se povlače u svoj retrogradan hod, pritisci i pravila popuštaju i konačno dobijamo sve veću slobodu
Astro prognoze do kraja maja 2020: Pluton, Saturn i Jupiter se povlače u svoj retrogradan hod, pritisci i pravila popuštaju i konačno dobijamo sve veću slobodu

Ako se pitate šta je Super Mesec, to znači da je tada najbliže zemlji. Već je stenlijum planeta u Devici: Sunce, Mars, Venera, Merkur i mladi Mesec koji su aspektovani sa Saturnom i Plutonom iz Jarca, Uranom iz Bika i Neptunom iz Riba, što znači da ima dosta težine od ranije pa se može činiti da tu težinu stvara mlad Mesec, a on nam zapravo olakšava stvari i svaki napor koji je sada uložen može se isplatiti.

Mnoge osobe mogu dobiti nagrade. Pojedine se mogu pokazati kroz neko područje posla ili u medicini jer sve to daje 6. polje Device. Merkur je vladar Device pa uz dobre aspekte mladog Meseca i drugih planeta zaista se može pokazati neočekivano u nekim stvarima, dok osobe koje nisu radile na sebi teško mogu očekivati boljitak, piše astrolog Željka Knežević. Mnoge povoljne prilike se mogu pružiti za vreme mladog Meseca. Preporučuje se da krenete s novim načinom ishrane i da odete kod lekara na preglede ili da otpočnete neku terapiju detoksikacije. Generalno gledano, svi znakovi mogu imati nove početke u nečemu koji mogu biti dobri.

Šta mogu očekivati pojedinačni znakovi horoskopa?

OVAN

Kod vas se mladi Mesec događa u vašoj šestoj kući što je povezano s poslom, svakodnevnim životom i zdravljem. Moglo bi doći do izmene i promene ishrane, načina života i redosleda ili prioriteta u životu.

BIK

Kod vas su naglašene emocije i mlad Mesec se događa u vašem petom polju, što je zaduženo za decu, ljubav, zabavu, planove. Mnogi Bikovi sada mogu ispoljavati emocije prema deci i ljubavnom partneru, pa ako je aspekt nepovoljan mnoge stvari se menjaju na tom polju.
Super mlad Mesec u Devici 30. avgusta 2019: Očekujte nagrade, mnoge povoljne prilike i nove početketrelcu donosi greške i nesporazume, Lavu uspeh na svim životnim poljima a Ribama neplanirane izdatke
Super mlad Mesec u Devici 30. avgusta 2019: Očekujte nagrade, mnoge povoljne prilike i nove početke

BLIZANCI

Kod vas se događa mlad Mesec u četvrtom polju što je vezano za dom, porodicu, novi početak, jednog roditelja. Dobar položaj mladog Meseca može vam dati mnogo lepih emocija prema roditeljima, posebno majci, jer on simbolizuje majku ili ženske osobe u rodbini. Moguća je neka kupovina nekretnine ili automobila.

RAK

Kod vas je mlad Mesec u trećem polju što će uticati na rodbinu, komunikaciju, druženja, razgovore, dogovore. Ako postoji lošiji aspekt u ličnom horoskopu, onda se treba čuvati svađa u vožnji i saobraćaju. Svakako treba biti strpljiv i paziti šta se priča.

LAV

Kod vas se mlad Mesec događa u vašoj drugoj kući što je povezano s materijalnim i imovinskim stanjem pa će na tome biti naglasak. Mnogi Lavovi mogu biti sumnjičavi u poslovne partnere pa će sve više puta proveravati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.